Ulkomaat

Donald Trump kysyi 7-vuotiaalta, uskooko tämä vielä joulupukkiin – ”Se on harvinaista, eikö niin?”

Julkaistu:

Trumpit puhuivat jouluaattona lasten kanssa puhelimessa.
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump ja hänen puolisonsa Melania Trump puhuivat aattoiltana puhelimessa joulupäivää odottaneiden lasten kanssa.

– Uskotko yhä Joulupukkiin? Seitsemänvuotiaiden kohdallahan se on harvinaista, eikö niin? Trump kysyi yhdeltä lapselta.

Seitsenvuotiaan Colemanin vastaus ei kuulunut toimittajille asti.
– Hyvää joulua, pidä huoli itsestäsi ja kerro terveisiä perheellesi, okei? Kerro terveisiä kaikille, Trump lopetti puhelun.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Melania Trump kertoi Twitterissä aattoiltana, että joulupuheluista lapsien kanssa on tulossa yksi hänen uusista suosikkiperinteistään. Trumpit puhuivat lasten kanssa puhelimessa myös viime jouluna.

NBC:n mukaan Melania Trumpin kuultiin kysyvän eräältä soittajalta, onko hän ollut kiltisti. Lisäksi Trump toivotti lapselle hyvää joulua. Toiselle soittajalle hän kertoi, että Joulupukki on yhä kaukana mutta matkalla perheen kotiin.

Lasten puhelinsoitot olivat osa Noradin (North American Aerospace Defense Command) eli Pohjois-Amerikan ilmapuolustuskomentokeskuksen jouluperinnettä. Ilmapuolustuskomentokeskus seuraa jouluisin Joulupukin liikkeitä ympäri planeettaa.

Perinne sai alkunsa vuonna 1955, kun lehtimainoksessa oli ollut väärä puhelinnumero, jolloin joulupukkia odottanut lapsi oli soittanut silloiseen CADC:hen (Continental Air Defense Command), joka sulautui myöhemmin Noradiin.