Ulkomaat

10-vuotias tyttö syyllistyi kiusaamiseen – isä ikuisti rangaistuksen videolle, jonka jo miljoonat ihmiset ovat nähneet

Julkaistu:

Yhdysvallat
Isä sanoo WTVG:n mukaan, että vanhempien on pantava lapsensa vastuuseen.
Yhdysvaltalaisisä laittoi tyttärensä kävelemään kilometrien matkan kouluun kahden asteen lämpötilassa, kun tämä syyllistyi kiusaamiseen. Asiasta uutisoi Ohiossa toimiva WTVG-kanava verkkosivuillaan.

Jo miljoonat ihmiset ovat nähneet verkossa leviävän kaksiminuuttisen videon, jolla 10-vuotias tyttö kävelee kohti koulua. Kameran takana autossa istuva isä kertoo rangaistuksen seuranneen sitä, että toista oppilasta kiusanneen tytön koulubussikyyti evättiin määräajaksi.

– Tämä on minun pieni keinoni yrittää lopettaa se omassa kotitaloudessani, Swantonista kotoisin oleva Matt Cox sanoo.

Coxin mukaan kyseessä oli toinen kerta, kun tyttö jäi kiinni kiusaamisesta. Hän haluaa tämän miettivän kaksi kertaa ennen kuin sortuu siihen uudestaan.
Sosiaalisessa mediassa julkaistu video on kerännyt satojatuhansia kommentteja. Joidenkin mielestä tytön saama rangaistus on sopiva, mutta toiset pitävät sitä turhan ankarana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tiedän, että moni teistä vanhemmista ei ole kanssani tästä samaa mieltä, ja se on OK. Teen sen, mikä minun mielestäni on oikein, jotta saan annettua tyttärelleni oppitunnin ja hänet lopettamaan kiusaamisen.

– Vanhempien on pantava lapsensa vastuuseen. Tässä minä näytän, kuinka panen lapseni vastuuseen. En aio olla jälleen yksi sellainen vanhempi, joka vain lakaisee asiat maton alle ja sanoo lasten olevan lapsia.

Tytön koulumatka on kahdeksan kilometriä. Cox kertoo, että hänen tyttärensä suoritti kävelyrangaistuksensa kolmessa osassa.

– Haluan vain lasten tietävän, että sanat todella satuttavat. Ne viiltävät erittäin syvälle, ja niillä on pitkäaikaisia vaikutuksia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt