Syntymäpäiviään Costa Ricassa viettänyt turisti katosi salaperäisesti – perhe sai pelottavan viestin AirBnB-asunnosta

rac

Julkaistu:

Carla Stefaniak matkusti Costa Ricaan juhlistamaan syntymäpäiväänsä. Kun hän ei vastannut onnitteluihin, perhe lähti tutkimaan asiaa. Viesti katoamista edeltäneeltä illalta herätti epäilykset mahdollisesta rikoksesta.
Costa Rican San Josessa lomailleen Carla Stefaniakin, 36, perhe on huolissaan naisen kohtalosta. Lomamatkalla olleen naisen oli määrä lentää takaisin kotiin Miamiin viime keskiviikkona. Perhe ei ole kuitenkaan kuullut hänestä mitään tiistai-illan jälkeen.

Stefaniak oli lentänyt veljensä vaimon April Burtonin kanssa Costa Ricaan juhlistaakseen 36-vuotissyntymäpäiväänsä. Tiistaipäivänä hän oli saattanut Burtonin lentokentälle, sillä tämän oli palattava takaisin kotiin. Tämän jälkeen Stefaniak oli käynyt shoppailemassa ja katselemassa nähtävyyksiä ennen kuin palasi AirBnB-asunnolleen viiden maissa iltapäivällä paikallista aikaa. Hän viestitti ystävälleen, että ”satoi hulluna” ja sähköt olivat poikki.

– Aika epäilyttävää, Stefaniak kirjoitti CBS Newsin mukaan.
Keskiviikkona naisen käly sai puhelinsoiton ystävältä, joka kertoi, ettei keskiviikkona syntymäpäiväänsä viettänyt Stefaniak ollut vastannut onnitteluihin. Kukaan ei ollut saanut naiseen yhteyttä tiistai-illan jälkeen.

Stefaniakin perhe selvitti, ettei Stefaniak ollut keskiviikkona noussut paluulennolleen, vaikka oli tehnyt lähtöselvityksen etukäteen, NBC Miami kertoo naisen veljen sanoneen.

Perhe uskoo, että Stefaniak on siepattu, sillä nainen on muuten hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa eikä ole hänen tapaistaan lähteä jonnekin ilmoittamatta.

– Se oli hänen syntymäpäivänsä ja hän rakastaa olla somessa, naisen veli Carlos Caicedo sanoi.
Caicedon mukaan AirBnB-asunnon vartija on kertonut nähneensä Stefaniakin nousemassa taksiin laukkujensa kanssa viideltä keskiviikkoaamuna. Naisen kälyn mukaan tämä on outoa, sillä Stefaniakin lento oli vasta 13.30 iltapäivällä ja hän asui vajaan puolen tunnin päässä lentokentältä. Lisäksi Stefaniak oli jo aiemmin sopinut kyydistä lentokentälle.

– Kukaan meistä ei oikein usko tätä kello viiden tarinaa, koska se ei käy järkeen, Burton kommentoi Fox13-kanavalle.

– Tiedämme, että hänet kaapattiin. Ei ole mitään syytä, miksi hän ei olisi ottanut yhteyttä kehenkään.