Video: Mies paljasti vauvan suku­puolen erikoisella tavalla – seurauksena viikon maasto­palo, joka ajoi satoja kodeistaan

rac

Julkaistu:

Yhdysvalloissa 37-vuotias mies tuomittiin tulipalon sytyttämisestä ilman lupaa. Tarkoituksena oli paljastaa vauvan sukupuoli.
Sukupuolen paljastamisen juhla on Yhdysvalloissa yleistyvä tapa, jossa syntymättömän lapsen sukupuoli paljastetaan joko vieraille, jommalle kummalle vanhemalle tai molemmille.

Vauvan sukupuoli yleensä paljastetaan jonkun esineen kautta, joka on värjätty siniseksi, jos kyseessä on poika, tai pinkiksi, jos kyseessä on tyttö. Esimerkiksi kakku voi olla sisältä tietyn värinen tai juhlissa on tietyn värisiä ilmapalloja.

Tucsonilainen 37-vuotias mies halusi toteuttaa sukupuolen paljastamisen omalla tyylillään viime vuoden huhtikuussa, New York Post kertoo. Mies oli täyttänyt säiliön väripulverilla ja räjähteellä. Sitten hän ampui säiliötä kiväärillä.
  • Katso videolta, miten vauvan sukupuolen paljastaminen onnistui.
– Se oli puhdas vahinko. Minusta tuntuu kauhealta. Se oli varmaan elämäni pahimpia päiviä, mies kertoi myöhemmin tuomarille.

Säiliö räjähti, sytytti heti kuivan heinän palamaan ja palo lähti nopeasti leviämään.

– Ala pakkaamaan, mies huutaa videolla.

Tapahtumasta syntyi viikon kestävä maastopalo, joka sai oman nimenkin, Sawmill Fire. Se levisi yli 190 neliökilometrin kokoiseksi ja aiheutti yli 7 miljoonan euron vahingot. Kukaan ei loukkaantunut palossa, mutta sadat ihmiset joutuivat pakenemaan kodeistaan. Maastopalon sammuttamiseen tarvittiin lähes 800 palomiestä.

Mies soitti heti pelastuslaitokseen ja myönsi poliisille sytyttäneensä vahingossa maastopalon. Hänet tuomittiin viime kuussa tulipalon sytyttämisestä ilman lupaa viiden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja maksamaan 220 000 dollarin vahingonkorvaukset. 8,2 miljoonan dollarin maksaminen olisi hänen asianajajan mukaan mahdotonta.

Videolla näkyy, että räjähdys oli sinisen värinen. Vauva on siis poika.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt