Yläkoulun terveystiedon opettaja ampui ex-miehensä uuden naisystävän – parin 3-vuotiaat kaksoset näkivät hirmuteon - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Yläkoulun terveystiedon opettaja ampui ex-miehensä uuden naisystävän – parin 3-vuotiaat kaksoset näkivät hirmuteon

Murhasta epäilty Chelsea Cookin, 32, kerrottiin opettaneen terveystietoa ja joogaa utahilaisessa yläkoulussa.

Opettaja Chelsea Cookia epäillään murhasta.

27.11.2018 21:32

Yläkoulussa terveystiedon opettajana työskennellyt nainen on pidätetty murhasta epäiltynä Yhdysvaltain Utahissa. Fox Newsin mukaan Chelsea Cookia, 32, epäillään entisen aviomiehensä uuden naisystävän ampumisesta.

Poliisin mukaan Cook oli sunnuntai-iltana mennyt ex-aviomiehensä Travis Cookin, 28, talolle viedäkseen siellä olleille 3-vuotiaille kaksosilleen flunssalääkettä. Paikalla oli miehen uusi naisystävä, 26-vuotias Lisa Williams.

Williams pyysi Cookia toistuvasti poistumaan asunnosta, mutta tämä kieltäytyi ja telkesi itsensä kylpyhuoneeseen. Asunnosta soitettiin myös hätänumeroon tässä vaiheessa.

Kun Cook tuli lopulta ulos kylpyhuoneesta, hän vaikutti olevan matkalla ottamaan takkiaan. Yhtäkkiä hän kuitenkin veti esille käsiaseen, jolla hänen epäillään ampuneen Williamsia viisi kertaa.

Paikallisen KUTV-kanavan mukaan Williams kuoli myöhemmin sairaalassa.

Cookin entinen aviomies Travis Cook oli ulkona parkkipaikalla naisen tullessa talolle, ja hän ehti juuri sisälle todistamaan naisystävänsä surmaa. Miehen mukaan myös lapset näkivät sen.

Chelsea Cook, 32, poliisin pidätyskuvassa.

Travis Cook on kertonut vääntäneensä aseen ex-vaimonsa kädestä ampumisen jälkeen. Kun nainen yritti lähteä, mies painoi hänet seinää vasten ja piti häntä paikoillaan poliisin tuloon saakka.

Cookin kerrottiin työskennelleen terveystiedon ja joogan opettajana Lehin kaupungissa sijaitsevassa Skyridgen yläkoulussa. Koulupiiri vahvisti asia tiedotteessaan.

– Tällaisia uutisia on vaikea käsittää. Haluamme teidän tietävän, että opettajat, ohjaajat sekä teidän vanhempanne voivat auttaa tuen tarjoamisessa tänä vaikeana aikana, koulupiiri ilmoitti oppilaille suunnatussa viestissään.

Cook ei ole saanut vielä syytettä murhasta, mutta hän sai aiemmin marraskuussa syytteet kahdesta kotiväkivaltaan liittyvästä, lapsen läsnä ollessa tehdystä teosta sekä päällekarkauksesta. Foxin mukaan nämä teot tapahtuivat lokakuussa.

Koulupiiri on kertonut olleensa tietämätön Cookin aiemmista syytteistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?