Ulkomaat

Kadonneeksi ilmoitettu psykologi löytyi kuvaamasta miestä salaa Ikean vessassa Ruotsissa – epäillään sarja­sala­kuvaajaksi

Julkaistu:

Ruotsi
Aftonbladetin mukaan epäilty kuvaaja osoittautui psykologiksi, joka oli ehditty ilmoittaa kadonneeksi.
Ruotsissa on nostettu syyte epäiltyä sarjasalakuvaajaa vastaan, uutisoi Aftonbladet verkkosivuillaan.

Mies otettiin kiinni sen jälkeen, kun toinen mies väitti tämän kuvanneen häntä Göteborgin alueella sijaitsevan Ikean tavaratalon vessassa toukokuussa.

Salakuvaamisen uhri oli katsonut ylös ja nähnyt vessakopin seinän yläpuolella älypuhelimen. Hän nappasi puhelimen ja ilmoitti asiasta henkilökunnalle.

Kuvaaja osoittautui psykologiksi, joka oli ilmoitettu kadonneeksi. Työnantaja oli huolestunut, koska hän ei ollut palannut vastaanotolleen lounaan jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Poliisi löysi psykologin puhelimesta useita videoita, joissa näkyi alastomia miehiä muun muassa kuntosalin ja uimahallin pukuhuoneissa. Eräällä itse kuvaamallaan videolla hän sanoo ”Olen perverssi”.

Kuulusteluissa mies väitti kärsivänsä muistinmenetyksestä. Esitutkinnan jo valmistuttua hän kuitenkin otti yhteyttä poliisiin ja myönsi kuvanneensa salaa useita miehiä – myös Ikean vessoissa.

Psykologi on kertonut hakeutuneensa hoitoon käytöksensä johdosta. Hän perustelee toimiaan sillä, että hän on aiemmin itse joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi.