Ulkomaat

Yhdysvaltain merijalkaväen lentäjät tekivät taivaalla niin säädyttömän tempun, että nyt heitä ei päästetä laisinkaan lentämään

Julkaistu:

Lentäjien lokakuussa tekemä härski tempaus on kostautunut ja johtanut tarkempiin tutkintatoimiin Yhdysvalloissa.
Kaksi Yhdysvaltain merijalkaväen lentäjää on asetettu toistaiseksi lentokieltoon Yhdysvalloissa, uutisoi People-lehti. Tapaus juontaa juurensa lokakuun 26. päivän tapahtumiin, jolloin Miramarin lentotukikohdasta harjoituslennolle lähteneet lentäjät päätyivät tekemään kalifornialaisen Salton Cityn kaakkoispuolella härskimmänpuoleisen reitinvalinnan.

Lentäjien käyttämä reitti piirtyi ilmaliikennettä reaaliajassa seuraavien sivustojen reittiseurantoihin miehen sukupuolielimiä muistuttavana fallossymbolina.

Tapauksen nosti esille ilmailuliikennettä seuraava Aircraft Spot pikaviestipalvelu Twitterissä.
Twitterissä julkaistu kuva alkoi levitä nopeasti verkkosivustoilla, ja tapaus johti tutkintaan myös Yhdysvaltain merijalkaväessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

People-lehdelle puhuneen lähteen mukaan tempauksessa mukana olleet kaksi lentäjää eivät saa toistaiseksi lentää, mutta he saavat olla mukana tukikohdan maassa tapahtuvissa toiminnoissa.

Tapauksesta saattaa koitua lentäjille myös muita kurinpidollisia rangaistuksia.

Military.com-sivuston mukaan lentäjät olivat liikkeellä T-34C-tyyppisellä koneella, joita käytetään uusien lentäjien kouluttamiseen.

Kysymyksessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Yhdysvalloissa puidaan lentäjien taivaalle taituroimia säädyttömiä muodostumia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Marrakuussa 2017 Yhdysvaltain laivasto jyrähti kun heidän yliäänikoneensa piirsi taivaalle jättimäisen miehen sukupuolielimen ja kuvat lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää: Harvinaisen härski näky taivaalla – Yhdysvaltain laivasto närkästyi lentäjän tempusta