Helvetin enkeleitä ammuttiin juhlissa Ruotsissa – 12 pidätetty, haavoittuneita voi tulla lisää

Lauantai-illalla tapahtuneessa ampumisessa haavoittui 7–8 ihmistä, ja lisää voi olla tulossa.

Ampumavälikohtaus sattui Mölnlycken keskustassa teollisuusalueella pidetyissä juhlissa.

4.11.2018 11:17

Helvetin enkeleitä oli osallisena Ruotsin Mölnlyckessä lauantai-iltana tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa, jossa vahingoittui seitsemän ihmistä. Poliisi vahvistaa asian Göteborgs-Posten-lehdelle.

– Vastaus on kyllä, Helvetin enkeleitä on vahingoittunut, rikoskomisario Sven Lindgren sanoo lehdelle.

Lindgrenin mukaan Göteborgin lähellä tapahtuneen välikohtauksen yksityiskohdat ovat poliisille edelleen epäselviä. Seitsemän ihmistä sai vammoja tapauksessa, mutta poliisi ei kerro, moniko heistä kuuluu Helvetin enkeleihin.

Myös kahdeksas ihminen on hakeutunut sairaalahoitoon. Hänenkin epäillään saaneen vammansa tapauksessa, mutta asiasta ei ole varmuutta. Poliisin mukaan vahingoittuneita voi olla lisääkin.

Poliisi on ottanut tapaukseen liittyen kiinni 12 henkilöä, joita epäillään erilaisista rikoksista. Yksi rikosnimikkeistä on murhan yritys.

Göteborgs-Postenin mukaan tapaus sattui teollisuusalueella. Lehti kertoo, että Helvetin enkeleillä on alueella kerhotila.

– Tapaus sattui alueen rakennuksessa pidetyissä juhlissa, poliisin tiedottaja Tommy Nyman sanoo lehden mukaan.

Ampumavammoja viidellä

Dagens Nyheter -lehden mukaan viidellä ihmisellä on vammoja ampumisesta ja kaksi on loukkaantunut pahoinpitelyssä.

– Tällä hetkellä kaikki ovat tietääkseni elossa, mutten voi sanoa mitään heidän vammoistaan tai kuinka he voivat, poliisin tiedottaja Nyman sanoi TT:lle sunnuntaina aamulla.

Aftonbladetin mukaan sairaalaan kuljetettiin ihmisiä ainakin kahdesta osoitteesta. Julkisuuteen ei ole kerrottu, haavoittuivatko ihmiset samassa paikassa ja montako ihmistä välikohtausta todisti, kertoo Expressen-lehti.

Poliisi sai ilmoituksen ampumisesta lauantaina illalla ennen puoli yhdeksää. Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita.

TT:n mukaan teollisuusalue on edelleen eristetty teknisen tutkinnan vuoksi.

Poliisi kirjoittaa sivustollaan, ettei se anna tapauksesta tällä hetkellä lisätietoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?