Valkoinen talo ja varapresidentti Pence tuomitsivat Clintoniin ja Obamaan kohdistuneet hyökkäys­yritykset - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Valkoinen talo ja varapresidentti Pence tuomitsivat Clintoniin ja Obamaan kohdistuneet hyökkäys­yritykset

Varapresidentti Mike Pence tuomitsi keskiviikkoiset hyökkäysyritykset pelkurimaisesti. Presidentti Trump yhtyi myöhemmin Pencen näkemykseen.

Julkaistu: 24.10.2018 19:05, Päivitetty 24.10.2018 19:16

Presidentti Trump ilmoitti Twitterissä pitävänsä Pencen tapaan hyökkäysyrityksiä pelkurimaisina.

Valkoinen talo on tuominnut Barrack Obamalle sekä Bill ja Hillary Clintonille lähetetyt räjähteet.

– Nämä terrorisoivat teot ovat tuomittavia, ja tekijät joutuvat vastuuseen, Valkoisen talon lehdistöedustaja Sarah Sanders sanoi.

Myös varapresidentti Mike Pence tuomitsee hyökkäysyritykset ex-presidentti Obamaa, demokraattipoliitikko Hillary Clintonia ja uutiskanava CNN:ää kohtaan. Pence luonnehti Twitterissä tekoja pelkurimaisiksi.

Presidentti Donald Trump twiittasi uudelleen varapresidentin twiitin ja kertoi yhtyvänsä Pencen näkemykseen täydestä sydämestään.

Obamalle ja Clintonille lähetettiin mahdollisia räjähteitä, kertoi Yhdysvaltain salainen palvelu aiemmin. Uutiskanava CNN:n New Yorkin -toimitus taas evakuoitiin aiemmin tänään epäilyttävän paketin takia.

Paketti oli CNN:n lähteiden mukaan kohdistettu keskustiedustelupalvelun CIA:n ex-pomolle John Brennanille, joka on nähty usein kommentaattorina kanavan lähetyksissä.

Miljardööri George Sorosin kodista New Yorkista löydettiin myös maanantaina räjähde.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?