Uutta tietoa mystisesti kadonneen Jaymen, 13, tapauksesta – kummallinen hätäpuhelu soitettiin murhatun äidin puhelimesta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Uutta tietoa mystisesti kadonneen Jaymen, 13, tapauksesta – kummallinen hätäpuhelu soitettiin murhatun äidin puhelimesta

Julkaistu: 20.10.2018 20:37

Päivystäjä kuuli sheriffin mukaan huutoa, kun surmattuna kotoaan löydetyn Denise Clossin puhelimesta soitettiin hätäkeskukseen maanantaina aamuyöllä.

Yhdysvaltain Wisconsinissa kadonneen Jayme Clossin, 13, kohtalo on edelleen täysi mysteeri. Jaymen vanhemmat James Closs, 56, sekä Denise Closs, 46, löytyivät maanantaina kuolleina perheen kodista Barronin piirikunnassa, eikä heidän tyttärensä olinpaikasta ole toistaiseksi mitään tietoa.

Piirikunnan sheriffi Chris Fitzgerald kertoi aiemmin tällä viikolla, että vanhemmat löydettiin murhattuina perheen kotoa erikoisen hätäpuhelun jälkeen. Maanantaina aamuyöllä soitettu puhelu tuli matkapuhelimesta, mutta kukaan ei kommunikoinut päivystäjän kanssa.

Uutiskanava CNN kertoo, että sheriffi paljasti perjantaina paikallista aikaa enemmän yksityiskohtia hätäpuhelusta.

Kadonneen Jayme Clossin, 13, kohtalo on edelleen täysi mysteeri.

Sheriffin mukaan hätäkeskuspäivystäjä oli kuullut paljon huutoa puhelun aikana. Kun päivystäjä yritti soittaa takaisin matkapuhelinnumeroon, josta soitto tuli, meni puhelu vastaajaan. Vastaajaviestin perusteella kävi ilmi, että puhelin kuului Denise Clossille ja puhelu saatiin paikallistettua Clossin perheen kotiin.

Poliisi oli paikalla neljä minuuttia hätäpuhelun jälkeen. Paikalle ensimmäisenä mennyt partio havaitsi perheen talolle saavuttuaan, että ovi oli potkaistu sisään. Talossa oli tuolloin perheen koira, joka on viety hoitoon sukulaisille.

Poliisi on nyt vahvistanut pariskunnan joutuneen murhatuksi ampumalla, mutta murha-asetta ei ole löydetty.

Poliisin koolle kutsumat 100 vapaaehtoista haravoivat maastoa torstaina Clossien kotitalon ympäristössä.

13-vuotiaasta Jayme-tytöstä ei ole luotettavia havaintoja veriteon jälkeen. Viranomaiset uskovat tytön olevan välittömässä vaarassa, ja hänen katoamisestaan on annettu lasten sieppausten yhteydessä käytettävä Amber-hälytys.

Jaymea ei epäillä vanhempiensa murhista eikä hänen uskota myöskään karanneen kotoaan. Poliisin mukaan se kuitenkin tiedetään, että hän oli todennäköisesti kotonaan vanhempiensa kuollessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?