Noin 60-vuotias mies kuoli ruohonleikkurin alle Ruotsissa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Noin 60-vuotias mies kuoli ruohonleikkurin alle Ruotsissa

Mies oli poliisin mukaan leikannut ruohoa rinteessä, kun sekä mies että ruohonleikkuri päätyivät veteen kohtalokkain seurauksin.

17.10.2018 22:01

Noin 60-vuotias ruotsalaismies sai keskiviikkona surmansa jäätyään päältäajettavan ruohonleikkurin alle Ruotsin Enköpingissä, kertoo Ruotsin poliisi verkkosivuillaan.

Poliisin mukaan mies oli ollut leikkaamassa ruohoa vettä kohti viettävässä rinteessä ja pudonnut ruohonleikkurin kanssa veteen, missä hän jäi leikkurin alle.

Poliisi sai ruotsalaislehti Aftonbladetin mukaan hälytyksen Enköpiningin Grönsössä tapahtuneesta turmasta kello 14.41 paikallista aikaa.

Kun poliisit ja ambulanssit saapuivat paikalle, ei mitään ollut kuitenkaan enää tehtävissä miehen hengen pelastamiseksi.

Poliisista kerrotaan Aftonbladetille, että tapausta tutkitaan työtapaturmana ja ruohonleikkurille aiotaan tehdä tekniset tutkimukset.

Hieman vastaavanlainen turma tapahtui noin kuukausi sitten myös Ikaalisissa Pirkanmaalla, kun seurakunnan kausityöntekijä kuoli hautausmaalla sattuneessa ruohonleikkuriturmassa.

Mies oli kirkkoherran mukaan ollut ajamassa ruohonleikkurilla, johon oli liitetty peräkärry, kun ne kaatuivat kohtalokkain seurauksin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?