Ulkomaat

Nimetön kirje vei hirvittävän löydön luokse – hautaustoimiston katosta paljastui 11 pikkulapsen ruumiit

Julkaistu:

Poliisi aikoo jututtaa jo toimintansa lopettaneen hautaustoimiston pitkäaikaista omistajaa.
Yhdysvalloissa Detroitin kaupungissa poliisi on tehnyt järkyttävän löydön entisen hautaustoimiston tiloista. Suljetun liikkeen kattorakenteisiin piilotettuna löydettiin 11 pikkulapsen ruumiit, kertovat muun muassa paikallinen Fox 2 -kanava ja Detroit Free Press.
  • Yllä olevalla videolla kuvaa rakennuksesta, jonka sisältä ruumiit löydettiin.
Paikallismedian mukaan löytö tehtiin perjantaina iltapäivällä sen jälkeen, kun poliisi oli saanut nimettömän kirjeen, jossa ruumiiden kätköpaikka kuvailtiin yksityiskohtaisesti. Jo toimintansa lopettanut Cantrell Funeral Home -hautaustoimisto sijaitsee kaupungin itälaidalla.

Jo pahasti hajonneiden ruumiiden kerrottiin löytyneen tiloihin rakennetun välikaton sisältä. Detroitin poliisin edustaja Brian Bowser kertoi kuolleiden lasten olleen hyvin nuoria, osan arviolta vastasyntyneitä.
Ruumiit oli kätketty välikatossa olleeseen pahvilaatikkoon. Bowser sanoi Detroit Free Pressin mukaan olevansa järkyttynyt, kuinka piittaamattomasti ruumiita oli käsitelty.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meillä on tiedossamme osan kuolleista nimet, ja aiomme olla yhteydessä heidän perheisiinsä, Bowser sanoi.

Poliisin mukaan on vielä epäselvää, kuinka pitkään ruumiit ehtivät olla piilopaikassaan. Motiivi piilottamiselle ei myöskään ole tiedossa.

Bowserin mukaan on selvää, että ruumiiden piilottamisen takana on ollut joko hautaustoimiston työntekijä tai joku, joka tuntee rakennuksen hyvin. Poliisi aikoo jututtaa liikkeen pitkäaikaista omistajaa, joka oli luopunut liikkeestä ennen sen sulkemista.