Ambulanssit joutuivat odottamaan: venäläispoliitikon vaimo twerkkasi Moskovan kehätiellä keskellä ruuhkaa

Yhtenäinen Venäjä -puoluetta Moskovan alueduumassa edustavan Aleksei Jakovlevin puoliso tekee uraa poptähtenä.

Moskovan kehätie tunnetaan muun muassa ruuhkistaan.

12.10.2018 22:30

Venäjällä on noussut kohu Moskovan ruuhkaisella kehätiellä tehdyistä musiikkivideon kuvauksista. Kohu repesi sen jälkeen, kun kuvauksista julkisuuteen tullut video alkoi levitä sosiaalisessa mediassa.

Videolla näkyi, kuinka kolmen naisen ryhmä tanssi muun muassa twerkaten kehätien keskikaistalla samaan aikaan, kun tielle pysäköidyt katumaasturit tukkivat liikenteen kaistalla.

Youtubeen kuvauksista ladattu video on nähtävissä alla. Mikäli upotettu linkki ei näy selaimessasi, voit katsoa videon täältä.

Musiikkivideon pääosassa oli Moskovan alueduuman jäsenen Aleksei Jakovlevin vaimo Oksana Jakovleva, 29, jonka kerrotaan tekevän poptähden uraa nimellä Yaxana.

Jakovleva julkaisi myös itse Instagram-tilillään kuvausten tulokset.

– Olen edelleen ihan hermona. Kameramieheni jäi melkein auton alle, se oli pelottavaa, nainen kirjoitti julkaisemansa videon yhteydessä asiasta uutisoivan Moscow Timesin mukaan.

Lehden mukaan Moskovan poliisi kertoi perjantaina käynnistäneensä asiasta liikennerikkomusta koskevan tutkinnan. Kaupungin liikenneviranomaisten mukaan muun muassa useampi ambulanssi oli joutunut odottamaan eteenpäin pääsyä kuvausten kestäessä.

Verkossa on julkaistu myös videoita, joilla näkyy, kuinka kiukkuiset autoilijat tööttäilevät liikennettä häirinneelle kuvausryhmälle. Crime Russia -verkkosivuston mukaan nainen olisi jo saanut 20 000 ruplan eli noin 260 euron sakot, joissa huomioitiin myös se, että hän jäi kiinni myös ajokortitta autoilusta.

Vox-verkkolehden mukaan Jakovleva kommentoi kuvausten nostattamaa tuohtumusta venäläiselle Info Speed -sivustolle. Hänen mukaansa tempaus oli joka tapauksessa kannattava hänen orastavan poptähtiuransa kannalta.

– Showbisneksen moderni maailma on niin julma, että on lähes mahdotonta lyödä läpi ilman rahaa ja suhteita. Minulla ei ole kumpaakaan, Jakovleva totesi.

Rouvan edesottamukset ovat aiheuttaneet päänvaivaa Yhtenäinen Venäjä -puoluetta edustavalle Jakovleville, jota valtion tv-kanava hiillosti kohuun liittyen. Mies lupasi ”nuhdella” vaimoaan palattuaan matkalta, jolla hän oli.

– En tarvitse tällaista PR:ää. Uskoakseni on olemassa myös sopivampia paikkoja tämänkaltaisten esitysten kuvaamiseen, Jakovlev kertoi kanavan toimittajalle.

Crime Russian mukaan rouva Jakovleva kertoi miehensä kuitenkin tietävän hänen ”luovista suunnitelmistaan”, joita tämä on ollut aina valmis tukemaan.

– Tiesin, että olet hullu, mutta en tiennyt sinun olevan lähellekään näin paha! Katsotaanpas tarkemmin tätä, Jakovlevin kerrotaan kommentoineen yhden kuvauksista julkaistun videon alla.

Vääränlaista julkisuutta koskevista kommenteistaan huolimatta tiellä tanssiminen ei ole vierasta myöskään Jakovleville itselleen, sillä sosiaalisessa mediassa on levinnyt viime päivinä myös video, jolla pariskunta tanssii yhdessä tien varteen pysäköidyn autonsa vieressä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?