Ulkomaat

Pariskunta osti häämatkallaan vahingossa hotellin – ”Emme ymmärtäneet suurinta osaa keskustelusta, joten joimme lisää rommia”

Julkaistu:

Ostos ei ollut suunniteltu.
Vastavihitty pariskunta teki häämatkallaan ostoksen, jota he eivät olleet varsinaisesti suunnitelleet. Asiasta kertoivat USA Today ja Daily Mirror

He ostivat juopuneina hotellin. Ennen kauppaa takana oli pitkä yö, joka oli sujunut ryyppäämisen merkeissä Sri Lankassa.

USA Today kertoo, että lontoolaispariskunta Gina Lyons, 33 ja Mark Lee, 35 osti itselleen koko hotellin. Hintaa tuli 39 596 Yhdysvaltain dollaria eli noin 34 208 euroa. Kaupat tehtiin joulukuussa 2017.

Ennen kauppa he olivat juoneet kertomansa mukaan 12 lasillista rommia rannalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Emme ymmärtäneet suurinta osaa keskustelusta, joten Mark ja minä vain istuimme siinä ja joimme lisää rommia, Gina Lyons kertoo medialle.

Parikunnan mukaan puusta rakennettu hotelli tuntui halvalta.

– Hintakin tuntui halvalta, kun olimme niin juovuksissa. Neuvottelut olivat hankalat, sillä olimme juovuksissa ja pari ystäväämme yrittivät tulkata, mistä oikein aiotaan sopia, hän kertoo.

Sri Lankassa puhutaan sinhalaa, tamilia ja englantia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Yllättävä käänne

– Myöhemmin ystävämme haukkuivat meitä idiooteiksi ja että meidän ei olisi pitänyt ostaa hotellia. Kauppojen myötä oli tulossa paljon muitakin maksuja rähjäisen hotellin remontoinnista. Nyt meille syntyy vielä vauva, Gian Lyons kertoo.

Pariskunta uskoo kuitenki tulevaisuuteen. He aikovat kääntää tilanteen edukseen.

– Olemme nyt olleet heinäkuusta saakka virallisesti yrittäjiä.

He avasivatkin heinäkuussa Lucky Beach Tangalle -hotellin ja varauksia on tullut kovasti.

Tulevaisuudessa he aikovat silti tehdä yrittäjyyttä koskevat päätöksensä selvin päin.