Yön uutiset: Katso mitä tapahtui kun nukuit

Julkaistu:

Satoja ihmisiä pidätettiin Kavanaugh'n vastaisessa mielenosoituksessa

Satoja ihmisiä on pidätetty Washingtonissa mielenosoituksessa, jossa vastustettiin Brett Kavanaugh'n nimittämistä Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomariksi ja kehotettiin uskomaan seksuaalisen ahdistelun uhreja.

Mielenosoittajat olivat kerääntyneet senaatin toimistorakennuksen aulaan. Uutiskanava ABC:n mukaan poliisi kertoi mielenosoituksen olleen laiton.

Useat naiset ovat syyttäneet Kavanaugh'ta seksuaalisesta ahdistelusta. FBI:n tutkinnassa ei kuitenkaan löytynyt syytöksille todisteita.

Kavanaugh'n nimityksestä korkeimpaan oikeuteen äänestetään todennäköisesti lähipäivinä.

Nobelin rauhanpalkinnon saaja ilmoitetaan puoliltapäivin

Norjan Nobel-komitea julkistaa rauhanpalkinnon saajan Oslossa kello 12 Suomen aikaa. Tänä vuonna ehdolle on asetettu 331 henkilöä tai järjestöä.

Selkeää ennakkosuosikkia ei ole. Mahdollisina voittajina on mainittu muun muassa kongolainen lääkäri Denis Mukwege tai jonkin YK-järjestö. Norjan rauhanneuvoston ykkösveikkaus on Arktinen neuvosto, jonka puheenjohtaja Suomi parhaillaan on.

Lappeenrannassa valtatie 6:lla kolmen rekan peräänajo

Lappeenrannassa valtatie 6:lla sattui torstai-iltana kolmen rekan peräänajo. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan onnettomuus ei aiheuttanut vakavia loukkaantumisia. Yksi kuljettajista vietiin tarkastettavaksi lääkäriin.

Onnettomuus tapahtui Muukon kohdalla puoli yhdeksän aikaan illalla. Päivystävän palomestarin mukaan kaksi rekkaa oli pysähtynyt tien laitaan ja kolmas törmäsi niihin. Peräänajon syystä ei ole tietoa.

Patrik Laine aloitti NHL-kauden räväkästi

Vain neljä minuuttia se otti ennen kuin Patrik Laine sai tililleen kauden 2018–19 avausmaalinsa.

Laine vei kauden ensimmäisellä laukauksellaan Winnipeg Jetsin 1–0-johtoon ylivoimalla ajassa 4.01 St. Louis Bluesia vastaan. Laineen laukaus meni maaliin Bluesin puolustaja Colton Paraykon mailan kautta.