Ulkomaat

Brittiteini murhasi äitipuolensa samuraimiekalla ja kirveellä – yritti ladata kuvat uhrista nettisivustolle

Julkaistu:

Britannia
Elinkautisen tuomion saanut 17-vuotias poika istuu BBC:n mukaan vankilassa vähintään 15 vuotta.
Äitipuolensa kirveellä ja samuraimiekalla koulupäivän jälkeen murhannut 17-vuotias Rueben Brathwaite on tuomittu vähintään 15 vuoden vankeuteen Britanniassa, uutisoi BBC verkkosivuillaan.

Tuomarin mukaan kyseessä oli ”julma hyökkäys puolustuskyvytöntä naista vastaan”. Maaliskuussa Laugharnessa tapahtuneen veriteon jälkeen teinipoika soitti poliisille ja tunnusti murhan.

– Tapoin juuri jonkun. Hänen nimensä on Fiona Scourfield. Tiedän hänen olevan kuollut. Hänellä ei ole pulssia. Elämän merkkejä ei ole. Löin häntä niin monta kertaa päähän, noin kahdeksan tai yhdeksän kertaa kirveellä, hän kertoi puhelun aikana.

Poika kertoi poliiseille, että hän oli ”kyllästynyt elämäänsä” ja näki äitipuolensa surmaamisen ulospääsykeinona. Oikeudessa kuultiin, että poika oli katsonut pakkomielteisesti raakoja väkivaltavideoita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kuvissa näkyi murhia, kuolemaa ja silpomista, syyttäjä sanoi.

Tekonsa jälkeen poika yritti ladata kuvia uhrista nettisivustolle, mutta hän epäonnistui aikeissaan. Poika harkitsi hyökkäävänsä myös isänsä kimppuun, mutta hän ajatteli tämän olevan liian voimakas.