Ulkomaat

Brittiteini murhasi äitipuolensa samuraimiekalla ja kirveellä – yritti ladata kuvat uhrista nettisivustolle

Julkaistu:

Britannia
Elinkautisen tuomion saanut 17-vuotias poika istuu BBC:n mukaan vankilassa vähintään 15 vuotta.
Äitipuolensa kirveellä ja samuraimiekalla koulupäivän jälkeen murhannut 17-vuotias Rueben Brathwaite on tuomittu vähintään 15 vuoden vankeuteen Britanniassa, uutisoi BBC verkkosivuillaan.

Tuomarin mukaan kyseessä oli ”julma hyökkäys puolustuskyvytöntä naista vastaan”. Maaliskuussa Laugharnessa tapahtuneen veriteon jälkeen teinipoika soitti poliisille ja tunnusti murhan.

– Tapoin juuri jonkun. Hänen nimensä on Fiona Scourfield. Tiedän hänen olevan kuollut. Hänellä ei ole pulssia. Elämän merkkejä ei ole. Löin häntä niin monta kertaa päähän, noin kahdeksan tai yhdeksän kertaa kirveellä, hän kertoi puhelun aikana.

Poika kertoi poliiseille, että hän oli ”kyllästynyt elämäänsä” ja näki äitipuolensa surmaamisen ulospääsykeinona. Oikeudessa kuultiin, että poika oli katsonut pakkomielteisesti raakoja väkivaltavideoita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kuvissa näkyi murhia, kuolemaa ja silpomista, syyttäjä sanoi.

Tekonsa jälkeen poika yritti ladata kuvia uhrista nettisivustolle, mutta hän epäonnistui aikeissaan. Poika harkitsi hyökkäävänsä myös isänsä kimppuun, mutta hän ajatteli tämän olevan liian voimakas.
Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. CNN pyysi uutta oikeuskäsittelyä, Acosta taas vaarassa menettää kulkulupansa
  Ulkomaat
 3. Kaahareihin kyllästynyt italialaiskylä hankki peltipoliisin – Suomen tehokkain nopeusvalvontakamera ei pääse lähellekään näitä lukemia
  Ulkomaat
 4. Fuego-tulivuori ajoi taas tuhannet ihmiset kodeistaan Guatemalassa – ”On lähdettävä niin pian kuin pystyy”
  Ulkomaat
 5. Trump aiheutti hämmennystä Kaliforniassa: Suomi-kommentin lisäksi haukkui poliitikkoa alatyyliin ja syytti sotilasjohtajaa viivyttelystä
  Ulkomaat
 6. Pääkirjoitus: Suurlähettiläs Kuznetsovin puhuttelu oli paikallaan – Venäjä on yhä selityksen velkaa
  Pääkirjoitus
 7. ”Kenellä pitää olla jatkossa oikeus yksityisautoon?” Kansanedustaja Anna Kontulan kolumnista nousi kohu – nyt hän kertoo, mitä tarkoitti
  Kotimaa
 8. Tunti sitten
 9. Voimisteluliitto poisti kohuvalmentajan harjoitusmenetelmiä esitelleen videon – ”On mennyt ihan veltoksi”
  Muut lajit
 10. Toivo aseiden vaikenemisesta Jemenissä heräsi – sotiminen jatkui siitä huolimatta
  Ulkomaat
 11. Treffit päättyvät kuumiin tunnelmiin – Bachelorette-Jenny tekee suoran ehdotuksen: ”Meillä olisi mahdollisuus jäädä yöksi”
  Viihde
 12. Soini: Venäjän kanssa jatketaan gps-keskustelua – ”Meillä on ollut selkeä käsitys siitä, että häirintä on tullut Venäjän puolelta”
  Kotimaa
 13. Näytä lisää