Ulkomaat

Britannian värikäs ex-ulkoministeri Boris Johnson eroaa vaimostaan – taustalla useita syrjähyppyjä ja lehtolapsi, huhutaan pettäneen jälleen

Julkaistu:

25 vuotta naimisissa ollut pari vahvisti erouutisen sen jälkeen, kun The Sun oli kirjoittanut suhteen olevan kriisissä Johnsonin uuden suhteen takia.
Britannian entinen ulkoministeri Boris Johnson, 54, eroaa vaimostaan Marina Wheelerista, 54. BBC:n mukaan pariskunta julkaisi yhteisen lausunnon avioerostaan sen jälkeen, kun The Sun kirjoitti aiemmin suhteen olevan kriisissä Johnsonin syrjähypyn takia. Lehden tietojen mukaan pariskunta asuu jo eri osoitteissa.

Johnsonia on veikattu nykyisen pääministerin Theresa Mayn seuraajaksi konservatiivipuolueen johtoon. Hän erosi ulkoministerin paikalta heinäkuussa oltuaan eri mieltä pääministerin Mayn brexit-linjasta. Johnsonin tukijat ovat jo ehtineet vakuutella, ettei erojupakka vaikuta puheenjohtajamahdollisuuksiin.

Johnson ja asianajajana työskentelevä Wheeler menivät naimisiin vuonna 1993. Heillä on neljä yhteistä lasta Lara Lettice, Milo Arthur, Cassia Peaches ja Theodore Apollo. 25 vuotta naimisissa ollut pari kertoo tiedotteessaan, että eropäätös syntyi jo joitain kuukausia sitten.

– Jatkamme ystävinä neljän lapsemme tukemista tulevina vuosina. Emme kommentoi asiaa enempää, tiedotteessa kerrottiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Konservatiivipoliitikko ja vuodet 2008–2016 Lontoon pormesterina toiminut Johnson on ollut ennen avioliittoaan Wheelerin kanssa naimisissa Allegra Mostyn-Owenin kanssa.


Naisseikkailut eivät kuitenkaan ole jääneet tähän, sillä Daily Mailin mukaan Johnson on jäänyt kiinni useammasta syrjähypyistä oltuaan jo naimisissa Wheelerin kanssa.

Vuonna 2004 Johnson erotettiin niin sanotun ”varjoministerin” tehtävästä puolueessaan, kun konservatiivipuolueen johto syytti tätä valehtelusta suhteestaan toimittaja Petronella Wyattiin. Johnson itse väitti suhdekohujen olevan hölynpölyä. Suhde jatkui kuitenkin neljä vuotta. Sen kerrotaan kariutuneen siihen, että Johnson aloitti suhteen toisen toimittajan, Anna Fazackerleyn, kanssa.

Wheeler heitti The Sunin mukaan Johnsonin ulos myös vuonna 2010, kun tämä jäi kiinni suhteestaan taidekonsultti Helen Macintyreen. Myös tämän suhteen tultua julki Wheeler otti kuitenkin Johnsonin takaisin.


Suhteesta Macintyreen syntyi myös tyttölapsi. Myös Petronella Wyatt on kertonut, että sai suhteen seurauksena yhden keskenmenon ja teki myös abortin.

Yksityiskohdat suhteesta Macintyreen tulivat julki kolmivuotisessa oikeusjutussa, kun Macintyre yritti estää lehdistöä nimeämästä Johnsonia julkisesti hänen tyttärensä isäksi. The Sunin mukaan oikeusjutun yhteydessä kävi ilmi, että Johnsonilla olisi mahdollisesti myös toinen lehtolapsi.

Johnsonin ja Wheelerin muotitoimittajana työskentelevä tytär Lara, 25, on The Sunin mukaan raivoissaan isänsä käytöksestä ja on sanonut ystävälleen, ettei Wheeler tule enää koskaan ottamaan Johnsonia takaisin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt