Siteet ranteissaan ovikelloja soitellut mysteerinainen säikytti naapuruston – kertoo nyt tilanteesta: ”Olin peloissani” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Siteet ranteissaan ovikelloja soitellut mysteerinainen säikytti naapuruston – kertoo nyt tilanteesta: ”Olin peloissani”

Edelleen anonyyminä pysyttelevä nainen kertoi paikalliselle tv-kanavalle antamassaan haastattelussa, että sai tietää vasta tällä viikolla poliisin hänestä julkaisemasta videosta.

6.9.2018 22:39

Texasin poliisi ilmoitti viime viikolla etsivänsä naista, joka oli soitellut yöllä ovikelloja Montgomeryn kaupungissa sijaitsevalla asuinalueella. Asukkaiden valvontakameroihin tallentunut, puolipukeissa ollut nainen vaikutti hätääntyneeltä, ja hänellä näytti roikkuvan ranteissaan jonkinlaiset siteet tai kahleet.

Nainen ehti kadota, ennen kuin kukaan ehti avata hänelle ovea. Poliisi julkaisi videon naisesta, ja muutamaa päivää myöhemmin hänet oli tunnistettu.

  • Otteita poliisin julkaisemasta videosta on nähtävissä jutun yläosassa olevalla uutisvideolla.

Viranomaiset olivat saaneet samalta alueelta soiton miehestä, joka oli antanut itsetuhoisia kommentteja. Paikalle päästyään poliisit löysivät kyseisen 49-vuotiaan miehen, joka oli kuollut oman käden kautta ampumalla.

Ovikelloja soitellut nainen paljastui hänen naisystäväkseen. Naisen henkilöllisyyttä ei julkistettu, koska hän oli joutunut viranomaisten mukaan perheväkivallan uhriksi.

Nyt 32-vuotias nainen on kertonut itse tapauksesta paikallisen WABC-tv-kanavan Eyewitness News Sunday -ohjelmalle antamassaan haastattelussa. Hän halusi edelleen pysyä anonyyminä.

Nainen kertoi haastattelussa, ettei tiennyt poliisin julkaisemasta videosta ennen tätä viikkoa.

– Olin matkustanut perheeni luokse Dallasiin, ja halusin vain eristäytyä ulkomaailmalta, nainen sanoi.

Hän sai tietää miesystävänsä kuolemasta vasta siinä vaiheessa, kun kuuli videosta. Nainen ei ollut halukas kertomaan tarkemmin, mikä sai hänet pakenemaan kotoaan kyseisenä yönä.

– Olin peloissani sillä hetkellä, hän kuitenkin kertoi.

Nainen yritti omien sanojensa mukaan myös pysäytellä myös alueella liikkuneita autoja, mutta kukaan ei pysähtynyt.

Kiitti voinnistaan huolestuneita

Pariskunta oli ollut yhdessä huhtikuusta asti. Naisen mukaan mies ei ollut kyseisenä yönä ”se mies, jonka tunsin”.

– Sydämessäni uskon, että Dennis ei ollut todellinen oma itsensä, joten minua sattuu, kun näen ihmisten haukkuvan häntä verkossa.

Ovikellojen soittelun jälkeen nainen kuitenkin palasi asunnolle. Mies ei ollut enää paikalla tuolloin.

Naisen Dallasiin lähdön jälkeen pariskunta puhui vielä kerran puhelimessa, mutta naisen mukaan mikään ei viitannut siihen, että mies olisi aikeissa surmata itsensä.

– Hänen viimeinen viestinsä kuului ”anna äidilleni halaus ja ole onnellinen”, nainen kertoi.

Hän halusi kiittää voinnistaan huolestuneita ihmisiä.

– Minua kosketti todella, kun sain tietää, kuinka moni ihminen rukoili puolestani ja mietti, olinko kunnossa. En edes tiennyt siitä, mutta sain siitä voimaa kestää tänä vaikeana aikana.

Erikseen kanavalle antamassaan kirjallisessa lausunnossa nainen muistutti, että jokaisesta ihmisestä löytyy valoisa ja pimeä puoli.

– On vaikeaa ymmärtää, kuinka joku, joka kohteli minua niin ystävällisesti, saattoi olla sama, jonka näin sinä yönä. Olen varma, että Dennisin oli myös vaikeaa ymmärtää minun pimeitä puoliani. Osaan olla itsekäs. Olen tehnyt asioita, joita suurin osa häpeäisi, ja minulla oli vakavasta vammasta johtuva päihderiippuvuus, nainen kirjoitti lausunnossaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?