Ulkomaat

Dubain-lennolla matkustanut räppäri Vanilla Ice joutui karanteeniin : ”Tämä on hullua”

Julkaistu:

Viranomaiset vahvistavat 19 matkustajan sairastuneen lennolla keskiviikkona.
Amerikkalaisviranomaiset vahvistivat keskiviikkoiltana Suomen aikaa, että Emirates-lentoyhtiön lennolla Dubaista New Yorkiin sairastui keskiviikkona ainakin 19 ihmistä. Uutistoimisto Reuters sai tiedon sairastuneiden määrästä New Yorkin pormestarin toimistosta.

Matkustajakone eristettiin JFK:n lentokentällä New Yorkissa. Sairastuneista kymmenen on viety sairaalahoitoon ja Emiratesin mukaan kolme heistä kuuluu koneen henkilökuntaan.

Amerikkalaislehti People kertoo, että yli 520 lennolla olleen matkustajan joukossa oli myös räppäri Vanilla Ice. Myös The Vanilla Ice Project -remonttiohjelmastaan tunnettu tähti kertoi asiasta sosiaalisen median kanavillaan.


– Laskeuduin juuri Dubaista ja täällä on valtavasti ambulansseja, paloautoja ja poliisiautoja kaikkialla, mies kirjoitti Twitterissä jakamansa videon yhteydessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aiemmin kerrottiin, että lennolla olisi sairastunut jopa sata ihmistä.

Lue myös: Dubaista saapunut matkustajakone eristettiin New Yorkissa – sisällä ainakin 100 sairastunutta matkustajaa

– Tämä on hullua. Ilmeisesti yli sata ihmistä on sairastunut koneen alakerrassa, joten olen onnellinen, että olen ylhäällä. Tämä on kaksikerroksinen 380-mallin kone, Vanilla Ice jatkoi toisessa twiitissään.
Vanilla Ice, 50, tunnetaan parhaiten vuonna 1990 tehdystä hittikappaleestaan Ice Ice Baby.


Räppäri viittasi twiitissään Emiratesin Airbus A380 -malliseen koneeseen. Uutiskanava CNN:n haastatteleman matkustajan mukaan osa matkustajista oli yskinyt jo ennen kuin kone lähti matkaan Dubaista. Hänen mukaansa oli hyvin ilmeistä, että osa matkustajista oli siis sairaita jo ennen lähtöä.

– Ihmiset yskivät koko ajan. Nyt monella on 38 asteen kuume. Heitä ei olisi missään tapauksessa pitänyt päästää lentämään siinä kunnossa, Emily Sykes sanoi CNN:lle.

Lue myös: Eristetyn Dubain-lennon matkustaja CNN:lle: ”Ihmisiä ei olisi pitänyt päästää koneeseen siinä kunnossa”

Yhdysvaltain viranomaiset eivät ole vielä kertoneet tarkemmin, minkälainen tauti koneessa tarkalleen ottaen on jyllännyt. Sairaalahoitoon on viety kymmenen ihmistä, joista osa on Emiratesin mukaan lentohenkilöstön jäseniä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt