Texasissa perheen ovikelloa puoli­pukeisena ja kahlehdittuna soittanut mysteeri­nainen on tunnistettu - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Texasissa perheen ovikelloa puoli­pukeisena ja kahlehdittuna soittanut mysteeri­nainen on tunnistettu

Julkaistu: 30.8.2018 9:07

Poliisin mukaan puolipukeissa ovikelloja videolla soitellut nainen on tällä hetkellä turvassa perheensä parissa.

Texasin poliisi etsi alkuviikosta naista, joka soitteli viime perjantaina ovikelloja keskellä yötä puolipukeisena ja tunnistamaton, kahleiksi tai jonkinlaisiksi siteiksi arvioitu esine ranteesta roikkuen.

Nainen tallentui valvontakameraan Sunrise Ranchin alueella Montgomeryssä noin 100 kilometriä Houstonista pohjoiseen. Videolla naisella oli yllään vain t-paita. Hän on paljain jaloin, ja hänen oikeasta kädestään roikkui suurempi ja vasemmasta pienempi tunnistamaton esine.

Lue myös: Valvontakameran video: Puolipukeinen, kahlehdittu nainen rimputti perheen ovikelloa ja katosi – ”Näytti hätääntyneeltä”

Poliisi julkaisi valvontakameravideon sosiaalisessa mediassa. Uutiskanava CNN kertoikin keskiviikkona Montgomeryn piirikunnan viranomaisten vahvistaneen, että videon mysteerinainen on tunnistettu.

Poliisi tiedotti, ettei naisen henkilöllisyyttä julkisteta, koska tämä on joutunut perheväkivallan uhriksi. Tiedotteen mukaan nainen on turvassa ja hänet on viety perheenjäsentensä seuraan.

Naisella oli yllään vain t-paita. Hän on paljain jaloin, ja hänen oikeasta kädestään roikkui suurempi ja vasemmasta pienempi tunnistamaton esine.

Naisella oli yllään vain t-paita. Hän on paljain jaloin, ja hänen oikeasta kädestään roikkui suurempi ja vasemmasta pienempi tunnistamaton esine.

Naisen henkilöllisyys alkoi selvitä, kun poliisi sai Sunrise Ranchin alueelta soiton miehestä, joka oli antanut itsetuhoisia kommentteja. Poliisipartio löysi paikalle päästyään kuolleena 49-vuotiaan miehen, jonka uskotaan kuolleen yhden laukauksen aiheuttamiin vammoihin.

Miehen tyttöystävä ei ollut poliisipartion saapuessa kotona, mutta sittemmin kävi ilmi, että tyttöystävä on sama nainen, joka oli nähty soittamassa ovikelloa valvontakameravideolla. Asiaan saatiin varmuus, kun viranomaiset tutkivat useita valokuvia sekä keräsivät todistusaineistoa naapurustosta.

– Nainen, jota olemme etsineet on tunnistettu ja turvassa. Hän on tällä hetkellä Montgomeryn piirikunnan ulkopuolella ja tutkijamme tapaavat hänet myöhemmin jatkaakseen tutkintaa, poliisin lausunto kuului.

Tuoreimmat osastosta