Ulkomaat

Myös Suomesta myydään matkoja hotelliin, jossa brittituristit kuolivat – Aurinkomatkat: ”Tilannetta seurataan tarkasti”

Julkaistu:

Egyptin Hurghadassa sijaitsevassa hotellissa tapahtuneiden kuolemien syy ei ole toistaiseksi selvillä.
Matkanjärjestäjä Thomas Cook on kertonut siirtävänsä kaikkiaan 300 asiakastaan toisaalle Egyptin Hurhadassa sijaitsevasta Steigenberger Aqua Magic -hotellista siellä tapahtuneen brittipariskunnan oudon kuolemantapauksen vuoksi. Kyseessä on Thomas Cookin mukaan varotoimi.

Lue lisää: Brittipari kuoli epäselvissä olosuhteissa turistihotellissa Egyptissä – matkanjärjestäjä siirtää kaikki asiakkaansa toisaalle

Suomessa kyseiseen hotelliin myy pakettimatkoja Aurinkomatkat. Anniina Metsola Aurinkomatkojen viestinnästä kertoo, että hotellissa ei tällä hetkellä majoitu suomalaisia, sillä talvimatkakausi käynnistyy vasta joulukuussa.

– Tämä on tietysti erittäin valitettava tapaus. Hotellipalveluista ja hotellisopimuksista vastaavat työntekijämme tietenkin seuraavat tilannetta nyt tarkasti, Metsola kertoo.

Hän ei osaa suorilta käsin kertoa, kuinka paljon suomalaismatkailijat ovat tehneet varauksia nimenomaan Steigenberger Aqua Magic -hotelliin. Hurghada on kuitenkin hänen mukaansa otettu ilolla vastaan ”uutena” matkakohteena.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aurinkomatkat on ottanut Hurghadan ja muita egyptiläiskohteita valikoimaansa kuuden vuoden tauon jälkeen.

Steigenberger Aqua Magic -hotellia kuvaillaan matkatoimiston esittelytekstissä korkeatasoiseksi täysihoitohotelliksi, joka on suunniteltu erityisesti perhelomailuun.

Aurinkomatkojen luokituksessa hotellilla on neljä tähteä. Matkailusivusto Tripadvisorin käyttäjien antamien arvosanojen keskiarvo on 4,5 viidestä, ja erinomaiseksi hotellin on luokitellut 74 prosenttia arvionsa antaneista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt