Fox News: Trump mainitsi Manafortin armahtamisen

Julkaistu:

Yhdysvallat
Trumpia haastatellut toimittaja kertoi, että Trump mainitsi Manafortin armahtamisen.
Torstaina amerikkalaiselle uutiskanavalle Fox Newsille antamassaan haastattelussa presidentti Donald Trump kertoi, että ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort joutui silmätikuksi toiminnasta, jota lobbarit ja poliittiset konsultit harjoittavat.

Lue lisää: Oikeus: Trumpin ex-kampanjapäällikkö Paul Manafort syyllistyi kahdeksaan vero- ja pankkipetokseen

– Kunnioitan häntä suuresti siitä, mitä hän on tehnyt ja käynyt läpi. Tiedät, että hän työskenteli Ronald Reaganille vuosia. Hän työskenteli Bob Dolen kanssa. Hän, tai luullakseni hänen yrityksensä, työskenteli senaattori John McCainille. Hän työskenteli monien ihmisten kanssa monta vuotta. Sanoisin, että jotkut syytteistä häntä vastaan ovat perättömiä, jokainen konsultti ja lobbari Washingtonissa todennäköisesti tekee samaa, hän sanoi.

– Jos katsotte Hillary Clintonia, ja ihmisiä, jotka työskentelevät Clintonille, ja katsotte rikoksia, joita Clinton teki poistettuaan 33 000 sähköpostiviestiä saatuaan kongressilta kutsun oikeuteen, huomaatte ettei oikeusministeriö tee sille mitään tai muille rikoksille, joita he ovat tehneet.

Trumpia haastatellut toimittaja Ashley Earhardt kertoi haastattelun jälkeen TV-kanavalla Trumpin aikeista armahtaa Manafort oikeudenkäynnin jälkeen.

– Hän (Trump) mainitsi Manafortin armahtamisen.

Toimittajan mukaan presidentti sanoi harkitsevansa asiaa.

– Luulen, että hän säälii Manafortia, koska he olivat ystäviä. Manafort työskenteli Trumpille alle 100 päivää, eikä presidentti tiennyt hänen veroasioistaan, Earhardt sanoi.

Valkoisen talon tiedottaja Sarah Sanders sanoi keskiviikon lehdistötilaisuudessa, että Valkoisessa talossa ei ole keskusteltu Manafortin armahtamisesta.

Hänen mukaansa Manafortin oikeudenkäynnillä ei ole mitään tekemistä presidentin vaalikampanjan ja Valkoisen talon kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt