Peter Madsen aloitti suhteen vanginvartijan kanssa – kahden lapsen äidille potkut: ”Sitä oli vaikea lopettaa”

”Parisuhde” alkoi Peter Madsenin ollessa vangittuna samassa vankilassa, jossa nainen työskenteli.

21.8.2018 14:21

Vanginvartijana työskennellyt kahden lapsen äiti sai potkut, kun hänen suhteensa sukellusvenemurhaajana ja keksijänä tunnettuun Peter Madseniin paljastui.

40-vuotias nainen työskenteli ennen potkujen saamistaan kööpenhaminalaisessa vankilassa, jossa Madsenkin oli vangittuna.

Samassa vankilassa ollessaan vartija ja Madsen olivat lähentyneet, ja myöhemmin heidän välillään oli ollut laajaa kirjeenvaihtoa.

Tanskalaiskeksijä Peter Madsen tuomittiin ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta elinkautiseen vankeuteen suurta huomiota herättäneen oikeudenkäynnin jälkeen huhtikuussa.

Tanskalaisen Extrabladetin haastattelussa potkut saanut vanginvartija totesi, ettei pitänyt Madsenia poikaystävänään, mutta samalla hän myöntää, että heidän välillään on ollut flirttailua ja ystävyyttä.

Nainen ei osaakaan vastata kysymykseen siitä, rakastuiko hän tuomittuun murhaajaan.

– En tiedä, hän kertoo lehdelle.

Madsenin ja naisen suhde oli alkanut jo heidän ollessaan samassa vankilassa.

– Puhuimme usein toisillemme ja siksi sitä oli vaikea lopettaa. Tiesin, että hänet siirrettäisiin, mutta sanoin, että olisin iloinen, jos hän kirjoittaisi minulle.

Hyvin pian nainen vieraili Madsenin luona niin usein, kuin se suinkin oli mahdollista.

Nainen kertoo heidän pystyneen puhumaan ”kaikesta” toistensa kanssa.

Peter Madsen lähentyi vanginvartijan kanssa kööpenhaminalaisessa Vestren vankilassa.

Kun Madsen päätettiin siirtää toiseen vankilaan, Storstrømiin, kertoi murhaaja haluavansa ryhtyä kirjeenvaihtoon vanginvartijan kanssa.

He aloittivatkin tiiviin kirjeenvaihdon. Nainen kertoo tienneensä toimineensa väärin:

– Se oli ilmeisen väärin. Niin ei olisi saanut tapahtua, mutta me teimme niin silti. En voi vastata sadan prosentin varmuudella, että kehittyykö se joksikin muuksi.

Ekstrabladetin mukaan nainen pidätettiin heinäkuussa, kun hänen kollegansa Storstrømin vankilassa huomasivat laajamittaisen kirjeenvaihdon Madsenin ja naisen välillä.

Peter Madsen tuomittiin ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta tämän vuoden huhtikuussa. Madsen murhasi Wallin rakentamassaan sukellusveneessä, josta ruotsalaistoimittaja oli tullut tekemään juttua.

Oikeuden mukaan tuli toteen näytetyksi, että Madsen oli kiinnostunut murhista ja paloittelusta, hän oli valmistellut murhaa ja tuonut tekovälineet sukellusveneeseen.

Oikeuden mukaan Madsen oli kohdistanut Walliin myös seksuaalista väkivaltaa.

On kerrottu, ettei Madsenin aikomuksena ollut murhata Erityisesti Wallia, vaan kuka tahansa nainen olisi voinut päätyä uhriksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?