Ulkomaat

Kalifornialaisen ruokakaupan kivipylväs alkoi salaperäisesti löyhkätä – sisältä paljastui kohtalo, jollaista ei toivoisi kenellekään

Julkaistu:

Poliisi epäilee onton pylvään sisältä lauantaina löytyneen miehen olevan sama, joka pääsi pakenemaan maanantaina tapahtuneen takaa-ajon yhteydessä.
Kalifornian Lancasterissa sijaitsevan WinCo Foods -ruokakaupan edustalla leijui viime lauantaina paha haju. Löyhkän epäiltiin olevan lähtöisin kaupan ulko-ovella olevasta kivipylväästä, ja liikkeen johtaja kutsui paikalle putkimiehen selvittämään, oliko kyse mahdollisesti viemärivuodosta.

Putkimies alkoi irrottaa kiviä onton pylvään ympäriltä nähdäkseen sen sisälle.

– Kun he tekivät sen ja katsoivat alas, he näkivät kengän ja jalan pylvään sisäpuolella, Los Angelesin piirikunnan poliisin tiedottaja John Corina CBS:lle.
Pylvään sisältä löytyi aikuisen miehen ruumis. Poliisi uskoo, että kyseessä on sama henkilö, joka pääsi viranomaisilta karkuun viime maanantaina tapahtuneen takaa-ajon yhteydessä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän tuli ulos autosta, juoksi sisälle ja portaita ylös sinne, missä kaupan johto työskentelee. Jotenkin hän ilmeisesti pääsi katolle. Kuulin hänen päässeen pakoon, kertoi epäillyn pakoa maanantaina todistanut silminnäkijä Henry Oliver CBS:lle.

Myös poliisit olettivat miehen päässeen tuolloin pakoon. Kaupan edessä olevien onttojen kivipylväiden sisälle on Corinan mukaan mahdollista päästä katolta käsin.

– Hän on päässyt pylvään sisälle ja jotenkin alas sen pohjalle piileskelemään poliisilta, eikä sitten ole päässyt enää ulos, Corina sanoi Kansas City Starin mukaan.
Miehen kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa, mutta epäilykset kohdistuvat kuuman sään vaikutuksiin.

– Täällä on ollut joka päivä yli 38 astetta lämmintä. En voi kuvitellakaan, minkälaista on olla sen pylvään sisällä ja vain paistua. Tämä on outo tapaus, ja jos hän kuoli sillä tavalla, kyseessä on karmea tapa kuolla, Corina sanoi.

Miehen ruumiin kerrottiin seisoneen kummallakin jalalla pylvään sisällä. Hänen toinen käsivartensa oli jumittunut hänen päänsä taakse.

Naapuruston asukkaiden kerrottiin järkyttyneen pahoin tapahtuneesta.

– Tämä on kauheaa. Mietin, että yrittikö hän ehkä kiinnittää jonkun huomion, eikä kukaan huomannut. Kukaan ei olisi tiennyt, mistä ääni tuli. Ja jos näin oli, toivon todella, että kaikki tapahtui nopeasti, sanoi kaupassa asiakaskuntaan kuuluva Sunshine York-Hanger paikallisen tv-kanavan haastattelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt