Ulkomaat

Pornotähti Stormy Danielsin syytteistä luovuttiin

Julkaistu:

Stormy Daniels pidätettiin keskiviikkona strippiklubiesiintymisen jälkeen.
Yhdysvalloissa strippiklubilla esiintyneen aikuisviihdetähti Stormy Danielsin syytteistä on luovuttu, kertoi hänen asianajajansa torstaina. Asianajajan jakamien oikeuspapereiden mukaan syytteistä luovuttiin, koska Stormy Daniels eli oikealta nimeltään Stephanie Clifford oli esiintynyt strippiklubilla vain kerran.

Clifford pidätettiin keskiviikkona, kun hän esiintyi strippiklubilla Columbuksessa Ohiossa. Paikallismedian mukaan Cliffordin syytettiin koskettaneen klubilla olleita lainvastaisella tavalla.

Ohion osavaltiossa voimassa olevan lain mukaan alasti tai puolialasti esiintyvät ihmiset eivät saa koskettaa asiakkaita ja asiakkaat eivät saa koskea esiintyjää, paitsi jos asiakas ja esiintyjä ovat lähiomaisia. Laki koskee kuitenkin vain samassa paikassa säännöllisesti esiintyviä ihmisiä.

Cliffordin asianajaja kutsui aiemmin syytteitä tekaistuiksi ja pidätyksen syytä poliittiseksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Clifford on sanonut olleensa salasuhteessa presidentti Donald Trumpin kanssa vuonna 2006 eli ennen Trumpin presidenttikautta. Clifford yrittää oikeusteitse kumota salassapitosopimuksen, joka estää häntä puhumasta suhteesta.

Cliffordin pidättivät peitetehtävissä olleet poliisit, kertoo Guardian. Poliisin mukaan vastaavanlaisia peitetehtäviä tehdään säännöllisesti.