Ulkomaat

Trumpiin yhdistetty Stormy Daniels pidätettiin strippiklubilla: ”Järjestetty ansa!”

Julkaistu: , Päivitetty:

Seksisuhteestaan presidentti Donald Trumpin kanssa kertonut aikuisviihdetähti Stormy Daniels on pidätetty Ohiossa kesken strippausshow’n.
Pornotähti oli esiintymässä strippiklubilla kun poliisi pidätti hänet epäiltynä itsensä koskemisen sallimisesta, kertoo Danielsin asianajaja Michael Avenatti. Danielsia epäillään kolmesta laittomasta asiakkaan koskemisesta seksiin liittyvässä liiketoiminnassa, ilmenee oikeuden asiakirjoista.

Avenatti twiittasi tapauksen jälkeen, että syyte ”poliittisesti motivoitunut”.

– Sain juuri tiedon, että asiakkaani Stormy Daniels on pidätetty Ohiossa kesken ohjelmansa, jota on esittänyt ympäri maata liki sadalla strippiklubilla. Kyseessä on järjestetty, poliittiselta vaikuttava ansa. Tämä haiskahtaa jo epätoivoiselta. Aiomme taistella näitä valesyytöksiä vastaan, Avenatti jatkoi.
Daniels oli esiintymässä Columbusissa Ohiossa sijaitsevalla Sirens-strippiklubilla, kun asiakas kosketteli häntä ”ei-seksuaaliseen” sävyyn, kertoi Avenatti AP:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Daniels, oikealta nimeltään Stephanie Clifford, sanoo Trumpin lakimiehen Michael Cohenin maksaneen hänelle ennen vaaleja 130 000 dollaria, jotta hän pysyisi hiljaa Trumpiin liittyvistä väitteistään. Daniels on sanonut harrastaneensa Trumpin kanssa seksiä vuonna 2006, mutta Trump on kiistänyt asian.

Daniels oli pidätettynä yhä varhain torstaina. Asianajaja odottaa, että Daniels vapautetaan takuita vastaan pian. Nostettuja syytteitä käsitellään paikallisessa oikeudessa perjantaina aamulla.

– Tämä oli täysin järjestetty juttu. On absurdia, että poliisi käyttää resurssejaan suorittamalla pistotarkastuksia strippiklubeille, josko asiakkaat koskettelevat siellä esiintyjiä ei-seksuaalisilla tavoilla, Avenatti toteaa.