Ulkomaat

Ensimmäinen video ja kuvat Thaimaan luolapojista sairaalassa julki – käyttävät kasvomaskeja, näyttävät voitonmerkkejä

Julkaistu:

Pelastetut thaipojat toipuvat parhaillaan sairaalassa.
Thaimaassa parhaillaan käynnissä olevassa pelastustyöntekijöiden tiedotustilaisuudessa näytettiin videokuvaa sairaalassa olevista, Tham Luangin luolasta pelastetuista thaipojista. Heidät saatiin pelastettua neljän ja viiden hengen ryhmissä sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina.

Videolla näkyy, että pojat käyttävät kasvomaskeja. He myös näyttävät voitonmerkkejä ja tervehtivät kuvaajia liittämällä kätensä yhteen. Lääkäreiden mukaan poikien paino on pudonnut kullakin keskimäärin kaksi kiloa. The Guardianin mukaan neljä ensimmäisenä pelastettua poikaa tapaavat vanhempansa tänään keskiviikkona. Heidän täytyy kuitenkin käyttää suojapukuja ja pysytellä kahden metrin päässä toisistaan.


Muiden yhdeksän jalkapalloilijan läheiset joutunevat vielä katselemaan poikia ikkunan läpi siihen asti, että infektioriski on saatu poissuljettua.

Lue lisää: BBC: Thaimaan luolapojat oli huumattu liki tajuttomiksi pelastussukelluksen ajaksi

Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Neljä kuoli joukkoammuskelussa Yhdysvaltain Marylandissa – tulen apteekin varastolla avannut nainen kuoli sairaalassa
  Ulkomaat
 3. Lukiolaisen epäillään raiskanneen opettajansa Ruotsissa – ”Olemme shokissa, järkyttyneitä ja närkästyneitä”
  Ulkomaat
 4. Jani Toivola ajeli eduskunnan taksikortilla myös sairauslomallaan – selittää EVS-ohjelmassa: ”Mun omatunto on puhdas”
  Kotimaa
 5. Napakymppi-parin romanssi tyssäsi heti alkuunsa – herra C paljastaa mitä tapahtui, kun kamerat sammuivat: ”Kumpikaan ei viehätä toista”
  TV & elokuvat
 6. Kavalluksesta syytetyn Miljonääriäidin avioliitto säröili aviomiehen eläessä: sotku Ferrarista, elämä ”yhtä rähisemistä”
  Kotimaa
 7. Pelaajilta rajua raippaa TPS:n kotihallin surkeille olosuhteille – ”Kun pelattiin Porissa, se oli kuin lomalle olisi mennyt”
  SM-liiga
 8. Herra ja neiti X jäivät nuolemaan näppejään: matkakumppanit pariutuivat salaa keskenään – ”Olimme kolmantena ja neljäntenä pyöränä”
  TV & elokuvat
 9. Laiva upposi Victorianjärvellä – jopa 200 pelätään kuolleen
  Ulkomaat
 10. Tunti sitten
 11. HIFK jatkoi voittoputkeaan – peräti kuusi maalintekijää: ”Iso merkitys pitkässä juoksussa”
  SM-liiga
 12. Kahden Napakymppi-parin matka muuttui käsittämättömäksi suhdesopaksi: neiti B vietteli neiti X:n miehen – totuus paljastui kesken loman
  Viihde
 13. Näytä lisää