Ulkomaat

92-vuotias nainen ei halunnut muuttaa vanhainkotiin Arizonassa – ampui poikansa

Julkaistu:

Yhdysvallat
Nainen oli ennen veritekoa piilottanut kaksi tuliasetta kylpytakkinsa taskuun. Kun poliisi saapui paikalle, hän istui nojatuolissa odottamassa.
Yhdysvalloissa 92-vuotias Anna Mae Blessing on saanut syytteen 72-vuotiaan poikansa murhasta. Arizonalaisnainen ampui poliisin mukaan poikansa välttääkseen muuton vanhainkotiin.

– Sinä veit minulta elämäni, joten minä vien sinulta omasi, nainen sanoi oikeuden dokumenttien mukaan, kun hänet vietiin veriteon jälkeen pois kodistaan, jonka Blessing oli jakanut poikansa ja tämän naisystävän kanssa.

Poika, jonka nimeä ei ole kerrottu julkisuuteen, tahtoi äitinsä muuttavan vanhainkotiin, koska elämä tämän kanssa oli käynyt hankalaksi.


Asiasta uutisoivan BBC:n mukaan ampumavälikohtaus tapahtui maanantaiaamuna Maricopan piirikunnassa Phoenixin eteläpuolella. CNN:n mukaan Blessing ampui poikaansa tämän makuuhuoneessa useita kertoja ja oli ennen sitä piilottanut kaksi tuliasetta kylpytakkinsa taskuihin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

92-vuotias äiti ampui poikaansa kaulaan ja leukaan. Hän oli uhannut aseella myös poikansa 57-vuotiasta naisystävää. Tämä oli saanut aseen pois anopiltaan ja soittanut paikalta paettuaan poliisille.

Paikalle saapuessaan poliisi löysi naisen istumasta nojatuolistaan. Poliisin mukaan naisen oli omien sanojensa mukaan tarkoitus tappaa myös itsensä.

– Ymmärtääkseni hän oli harkinnut tekoa useamman päivän ajan, koska poika aikoi laittaa hänet vanhainkotiin, ylikonstaapeli Bryant Vanejas kommentoi CNN:lle.

Nainen oli uutiskanavan mukaan ehtinyt asua poikansa ja tämän naisystävän kanssa puoli vuotta. Ainakin toinen hänen hallustaan löydetyistä tuliaseista oli peräisin 1970-luvulta.