FBI-agentti esitteli tanssiliikkeitään vapaapäivänä kapakassa – ampui baarin asiakasta vahingossa jalkaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

FBI-agentti esitteli tanssiliikkeitään vapaapäivänä kapakassa – ampui baarin asiakasta vahingossa jalkaan

FBI-agentin aamuyön koreografia tallentui videolle.

4.6.2018 2:42

Yhdysvaltain liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:n agentti ampui vahingossa sivullista henkilöä jalkaan lauantaina Denverissä Coloradon osavaltiossa. Asiasta kertovat muun muassa Washington Times ja Buzzfeed.

Erityisen poikkeuksellisen tapauksesta tekee, että agentti oli Mile High Spirits -nimisessä baarissa viettämässä vapaapäivää ja päätä pahkaa tanssin tiimellyksessä. Hän esitteli tanssiliikkeitään kapakan asiakaskunnalle noin varttia vaille yhdeltä aamuyöllä, kun hänen taskustaan tipahti lattialle käsiase, joka laukesi.

Ase tippui taskusta, kun FBI-agentti teki takaperinvoltin. Kun agentti yritti nostaa asetta lattialta, se laukesi ja tulitti toista ravintolan asiakasta jalkaan.

Uhri, täysi-ikäinen mies, vietiin sairaalahoitoon, mutta hän selvisi laukauksesta pintavammoilla.

Tapahtuma tallentui videolle, jonka toimittaja Ryan Haarer julkaisi Twitter-tilillään.

Denverin poliisi tutkii nyt tapausta. Toistaiseksi eri tahot ovat haluttomia puhumaan siitä: poliisi ei kommentoi keskeneräistä tutkintaa eikä baari ole vastannut Washington Timesin yhteydenottoihin.

Buzzfeedin mukaan poliisi on kuulustellut FBI:n agenttia. Lehti kertoo, että viranomaiset uskovat tapauksen olleen vahinko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?