Ulkomaat

Entinen Playboy-malli päätyi järkyttävään tekoon: hyppäsi pilvenpiirtäjästä pienen poikansa kanssa

Julkaistu:

Entinen Playboyn keskiaukeaman malli surmasi itsensä ja lapsensa hyppäämällä pilvenpiirtäjästä Manhattanilla New Yorkissa.
Stephanie Adams ja hänen 7-vuotias poikansa Vincent löydettiin perjantaina aamulla kuolleina hotelli Gothamin toisen kerroksen parvekkeelta. He olivat syöksyneet alas hotellin 25. kerroksesta.

Adams oli kirjautunut hotelliin torstaina. Hän oli aiemmin päivällä antanut New York Postille haastattelun huoltajuuskiistasta pojastaan. Hänen ei sallittu ottaa poikaansa mukaan lomalle.

– Haluaisin vain ottaa poikani kanssa lomaa tästä painajaisesta edes muutaman päivän ajan, Adams kertoi lehdelle.


Adams, 46, oli poseerannut Playboyn tähtenä ensimmäistä kertaa 1992. Viime aikoina hän oli käynyt erittäin riitaisaa huoltajuustaistelua ex-miehensä kanssa. Adams oli ollut aikeissa muuttaa Eurooppaan poikaystävänsä luo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän ei tietääkseni ollut koskaan kärsinyt masennuksesta. Hänellä oli ongelmansa, mutta masennus ei kuulunut niihin, totesi Adamsin entinen avioeroasianajaja Raoul Felder uutistoimisto AP:lle.

Adams oli Playboyn ”Miss November” 1992. Hän poseerasi toistamiseen lehdessä 2003. New York Postin mukaan Adams oli kirjoittanut yli 25 New Age -itsehoito-opasta sekä pyörittänyt netissä kosmetiikkafirmaa.

Adams sai julkisuutta 2012, kun hän voitti New Yorkin kaupunkia vastaan nostamansa oikeuskanteen poliisin liiallisesta voimankäytöstä. Valamiehistö määräsi kaupungin maksamaan 1,2 miljoonan dollarin korvaukset, jonka oikeus myöhemmin pienensi 373 000 dollariin.