Mies riehui aseen kanssa Trumpin golfklubin aulassa – poliisi taltutti useilla laukauksilla jalkoihin

Miamin poliisin haavoitti presidentti Donald Trumpin omistamalla golfklubilla aseen kanssa kanssa uhkaillutta miestä Floridassa.

Poliiseja tapauksen jälkeen Trump National Doralin edustalla.

18.5.2018 18:48

Mies oli ampunut kattoon Trump National Doral -golfklubin aulassa varhain perjantaiyönä. Mies oli myös huutanut Trumpin vastaisia lauseita, kertoo poliisi.

Mies oli ensin repinyt alas klubin edessä liehuneen lipun ja mennyt sisälle kerhotaloon kello 1.30 paikallista aikaa levittäen lipun vastaanoton tiskille. Hän osoitteli aseella aulassa olleita ihmisiä ja ampui kattoon ja kattokruunuun, kunnes poliisit saapuivat paikalle, kertoo Miami-Daden poliisipäällikkö Juan Perez.

– Mies yritti houkutella poliisit tulitaisteluun. Hän onnistui – ja hävisi, Perez kertoi tiedotustilaisuudessa perjantaina.

Asemies on tunnistettu 42-vuotiaaksi Jonathan Oddiksi. Hän oli huutanut välikohtauksen yhteydessä Trumpin vastaisia iskulauseita, Perez kertoi.

Poliisi ampui miestä useita kertoja jalkoihin. Mies on sairaalahoidossa.

Yksi poliiseista sai murtuman käteensä, mutta se ei liittynyt ammuskeluun. Poliisi ei ole täsmentänyt, millaista asetta epäilty käytti. Poliisi tutkii, miten mies oli onnistunut yöllä tunkeutumaan golfklubin alueelle.

Trump National Doral Golf Club sijaitsee Miamin lähellä. Sen 323 hehtaarin alueella on neljä kilpaluokan golfkenttää. Trump osti alueen 150 miljoonalla dollarilla 2012.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?