Ulkomaat

Lehdet: Suomalais­nainen pidätettiin Fuengirolassa – epäillään ala­ikäisen ja taksi­kuskin seksuaalisesta ahdistelusta

Julkaistu:

Poliisi pidätti naisen, joka kertoi Diariosur-lehden mukaan poliisille, ettei hän muista väitetyistä tapahtumista mitään, sillä hän oli juonut aiemmin runsaasti vodkaa.
Lomamatkalla olleen suomalaisen 22-vuotiaan naisen epäillään ahdistelleen seksuaalisesti taksinkuljettajaa ja alaikäistä poikaa Fuengirolassa, Etelä-Espanjassa.

Tarkempi tapahtumapaikka on monien matkailijoiden tuntema katu, Calle Navarra de Fuengirola, joka sijaitsee melko lähellä Fuengirolan historiasta kertovaa Museo de Historia de la Ciudad -museota.

Asiasta kertoivat espanjalainen Diariosur ja Fuengirola.fi.

Diariosur-lehden mukaan tapaus sattui Fuengirolassa perjantaina aamuyöllä 11. toukokuuta Fuengirolassa. Nainen oli Diariosurin mukaan käynyt käsiksi 39-vuotiaaseen espanjalaiseen taksinkuljettajaan. Nainen yritti kosketella kuljettajan sukuelimiä ja suudella häntä kaulaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Diariosur: Epäilty ei muistanut tapahtumia

Kuljettaja pysäytti auton. Suomalainen asiakas ei suostunut maksamaan kuljetuksesta, minkä vuoksi kuljettaja soitti poliisille. Kuljettaja pyysi lisäksi vaimoltaan, että hän alkaisi seurata suomalaisen asiakkaan liikkeitä. Diariosurin mukaan kuljettajan vaimo näkikin suomalaisnaisen ahdistelevan 16-vuotiasta poikaa hieman myöhemmin. Nainen oli yrittänyt suudella poikaa ja kosketella hänen sukuelimiään.

Fuengirolan poliisi pidätti naisen, joka kertoi Diariosur-lehden mukaan poliisille, ettei hän muista väitetyistä tapahtumista mitään, sillä hän oli juonut aiemmin runsaasti vodkaa.

Lehden mukaan vahvasti humaltunut ”nainen alkoi tanssia pidätyshetkellä provosoivasti ja huuteli seksuaalisia huomautuksia poliisille”.

Taksinkuljettaja ja 16-vuotias poika tekivät suomalaisesta naisesta rikosilmoituksen.
Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Suomessa lomaileva tähtinäyttelijä heitti vaatteet päältään ja pelasti hukkuvan eläimen Kaivopuistossa – ”Minulla oli yksi mahdollisuus sukeltaa”

 2. 2

  Kuin herttuatar Catherine! Meghanin ulkonäkö muuttui radikaalisti heti häiden jälkeen – rento tyyli vaihtui tiukkaan nutturaan

 3. 3

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 4. 4

  Lahden oikeustalolla pommiuhkaus – poliisi eristi alueen

 5. 5

  Talo maalattiin ja rapattiin vähän sinne päin, sitten yrittäjän kepulikonsti paljastui ja maalarit katosivat kuin turaus Saharaan

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Morsiamen äidin pöyristyttävä käytös järkytti hääväkeä: ”En ole eläessäni hävennyt niin paljon”

 2. 2

  Junamatkustaja ikuisti Pendolinon ikkunasta kanssamatkustajien järjettömän tempun Tampereella – VR: konduktööri oli vielä erikseen kieltänyt

 3. 3

  Yksinkertainen laskelma osoittaa, milloin omistusasunto ei kannata

 4. 4

  Miltä eri rintaliivit näyttävät avonaisen mekon alla? Testasimme nänniteipit ja 7 muuta mallia

 5. 5

  Onko muna päivässä liikaa vai hyväksi? Tutkimus löysi selvän yhteyden maailman yleisimpiin sairauksiin

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Nanna, 22, otti aurinkoa bikineissä pihalla, kun kuuli naapurin törkeän kommentin: ”Uppos aika syvälle”

 2. 2

  Intiimit keskustelut häähumusta julki: kuningatar ojensi tomerasti prinssi Philipiä – Meghanin ”lipsautus” pöyristyttää somessa

 3. 3

  Nuoripari luuli ostavansa 93 000 euron asunnon – ei ymmärtänyt yhtä kohtaa kauppakirjassa

 4. 4

  Mikael Jungner uskoo ymmärtävänsä, miksi Susanna Koski ohitti työttömän haasteen: ”Kuussa ei mene välttämättä kuin muutama sata euroa”

 5. 5

  Huomenna jyrisee: katso, mihin ukkonen iskee laajimmin

 6. Näytä lisää