Lehdet: Suomalais­nainen pidätettiin Fuengirolassa – epäillään ala­ikäisen ja taksi­kuskin seksuaalisesta ahdistelusta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Lehdet: Suomalais­nainen pidätettiin Fuengirolassa – epäillään ala­ikäisen ja taksi­kuskin seksuaalisesta ahdistelusta

Poliisi pidätti naisen, joka kertoi Diariosur-lehden mukaan poliisille, ettei hän muista väitetyistä tapahtumista mitään, sillä hän oli juonut aiemmin runsaasti vodkaa.

Matkailijat tuntevat Fuengirolan kilometrien pituisesta Paseo Marítimo -kadusta.­

18.5.2018 14:10

Lomamatkalla olleen suomalaisen 22-vuotiaan naisen epäillään ahdistelleen seksuaalisesti taksinkuljettajaa ja alaikäistä poikaa Fuengirolassa, Etelä-Espanjassa.

Tarkempi tapahtumapaikka on monien matkailijoiden tuntema katu, Calle Navarra de Fuengirola, joka sijaitsee melko lähellä Fuengirolan historiasta kertovaa Museo de Historia de la Ciudad -museota.

Asiasta kertoivat espanjalainen Diariosur ja Fuengirola.fi.

Diariosur-lehden mukaan tapaus sattui Fuengirolassa perjantaina aamuyöllä 11. toukokuuta Fuengirolassa. Nainen oli Diariosurin mukaan käynyt käsiksi 39-vuotiaaseen espanjalaiseen taksinkuljettajaan. Nainen yritti kosketella kuljettajan sukuelimiä ja suudella häntä kaulaan.

Diariosur: Epäilty ei muistanut tapahtumia

Kuljettaja pysäytti auton. Suomalainen asiakas ei suostunut maksamaan kuljetuksesta, minkä vuoksi kuljettaja soitti poliisille. Kuljettaja pyysi lisäksi vaimoltaan, että hän alkaisi seurata suomalaisen asiakkaan liikkeitä. Diariosurin mukaan kuljettajan vaimo näkikin suomalaisnaisen ahdistelevan 16-vuotiasta poikaa hieman myöhemmin. Nainen oli yrittänyt suudella poikaa ja kosketella hänen sukuelimiään.

Fuengirolan poliisi pidätti naisen, joka kertoi Diariosur-lehden mukaan poliisille, ettei hän muista väitetyistä tapahtumista mitään, sillä hän oli juonut aiemmin runsaasti vodkaa.

Lehden mukaan vahvasti humaltunut ”nainen alkoi tanssia pidätyshetkellä provosoivasti ja huuteli seksuaalisia huomautuksia poliisille”.

Taksinkuljettaja ja 16-vuotias poika tekivät suomalaisesta naisesta rikosilmoituksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?