Media: Valkoisen talon avustaja teki pilaa syöpäsairaasta John McCainista – ”Ei väliä, hän kuolee joka tapauksessa”

Julkaistu:

Yhdysvallat
Senaattorin vaimo reagoi avustajan kommenttiin sosiaalisessa mediassa.
Valkoisen talon viestintäosastolla työskentelevä avustaja vitsaili vakavasti sairaan republikaanisenaattorin John McCainin kustannuksella torstaina, uutisoi yhdysvaltalaismedia.

Aggressiivisesta aivosyövästä kärsivä McCain, 81, kritisoi aiemmin Gina Haspelia, joka on presidentti Donald Trumpin ehdokas tiedusteluvirasto CIA:n johtajaksi. Hän kehotti muita senaattoreita äänestämään Haspelia vastaan.

– Ei väliä, hän kuolee joka tapauksessa, erityisavustaja Kelly Sadlerin kerrotaan todenneen sisäisessä kokouksessa suljettujen ovien takana.

Asiasta kertoo The Hill, jonka mukaan kokoukseen osallistui parikymmentä ihmistä. Sadlerin kommentista uutisoi myös The Washington Post.

McCainin vaimo Cindy McCain vastasi Sadlerille Twitterissä.

– Saanko muistuttaa sinua siitä, että aviomiehelläni on perhe, 7 lasta ja 5 lapsenlasta, hän kirjoitti.
McCainin syöpä todettiin viime vuonna. Viime aikoina hän on saanut hoitoa Arizonassa ja ollut poissa senaatista jo kuukausien ajan.

The Washington Postin mukaan Valkoinen talo ei kiistänyt mediatietoja.

– Kunnioitamme senaattori McCainin palveluksia maatamme kohtaan. Hän ja hänen perheensä ovat rukouksissamme tänä vaikeana aikana, Valkoinen talo totesi tiedotteessaan.

Republikaanisenaattori Lindsey Graham – McCainin läheinen ystävä – kommentoi asiaa CNN:n haastattelussa.

– Neiti Sadler, saanko muistuttaa sinua siitä, että John McCainilla on paljon ystäviä Yhdysvaltain senaatissa molemmilla puolilla käytävää. Senaatissa kukaan ei naura.

Lähde: Reuters