Melania Trump julkisti uuden kampanjansa: Keskiössä lapset ja sosiaalinen media - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Melania Trump julkisti uuden kampanjansa: Keskiössä lapset ja sosiaalinen media

Rouva Trump korosti, että lasten on saatava äänensä kuuluviin myös sosiaalisessa mediassa, mutta sanat tulee valita viisaasti.

Melania Trumpin Be Best -kampanjan keskiössä ovat lapset ja sosiaalinen media.

7.5.2018 22:23

Tavallisesti lähinnä miehensä Donald Trumpin taustalla nähty Melania Trump järjesti maanantai-iltana Suomen tiedotustilaisuuden Valkoisen talon ruusutarhassa, jossa hän kertoi tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Trump ilmoitti kampanjoivansa ensimmäisenä naisena ja äitinä lasten ja heidän terveytensä puolesta. Kampanja kantaa nimeä Be Best.

Ensimmäinen nainen on jo aiemmin puhunut julkisesti nettikiusaamisesta ja mainitsi myös maanantaisessa puheessaan sosiaalisen median ja hyvän käytöksen olevan kampanjan keskiössä.

Trump korosti, että lasten on saatava äänensä kuuluviin ja pystyttävä ilmaisemaan itseään, mutta aikuisten on oltava tukena sekä muistuttaa lapsia siitä, että heidän täytyy valita sanansa viisaasti – myös sosiaalisessa mediassa.

– Meidän tulee opettaa lapsillemme ero oikean ja väärän välille ja kannustaa heitä olemaan parhaita yksilöitä omalla elämän polullaan, ensimmäinen nainen lausui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?