Kahden lapsen äiti Jennifer, 43, menehtyi karmivalla tavalla lentoturmassa – ”Hän oli perheemme peruskallio”

rac

Julkaistu:

Työreissulta kotiinpäin matkustanut Jennifer Riordan kuoli, kun lentokoneen suihkumoottori petti ja sen pirstaleet rikkoivat matkustajan puoleisen ikkunan.
Kahden lapsen äiti Jennifer Riordan, 43, oli palaamassa kotiin Albuquerqueen työmatkalta New Yorkista, kun karmiva tapahtumasarja keskeytti kotimatkan noin 20 minuuttia nousun jälkeen. Muiden matkustajien piti vetää hänet takaisin koneen sisään, sillä hän oli lähes imeytynyt ulos lentokoneen rikkoutuneesta ikkunasta. Riordan menehtyi myöhemmin vammoihinsa.
  • Katso jutun alusta Riordanista kertova video.
Riordan työskenteli johtotehtävissä pankkialalla. Hän oli kotikaupungissaan Albuquerquessa New Mexicon osavaltiossa tunnettu vaikuttaja, vapaaehtoinen ja kotiseutuaktivisti. Riordanin perheeseen kuului kaksi pientä lasta ja aviomies.

– Hänen vaikutustaan kaikkeen ja kaikkiin, joihin hän koski, ei voida koskaan mitata. Mutta hän oli ennen kaikkea perheemme peruskallio, perhe kuvailee julkaisemassaan lausunnossa.

Lausunnosta ovat uutisoineet useat lehdet, muun muassa Time, New York Post ja Mirror.

Albuquerquen pormestari Tim Keller sanoi Facebook-päivityksessään, että kaupunki menetti hänessä ”huomaavaisen johtajan, joka oli jo pitkään ollut osa yhteisön rakennetta”.

– Tämä on hirveä ja traaginen menetys Jenniferin perheelle ja monille muille koko kaupungissa, Keller sanoi.

Jennifer Riordan on ensimmäinen yhdysvaltalaisen lentoyhtiön turmassa kuollut matkustaja sitten vuoden 2009, kirjoittaa Sky News.

Yksi kuoli ja seitsemän loukkaantui tiistaina Southwest Airlinesin turmassa.
  • Alla olevalta videolta voit kuunnella, miten turmakoneen ohjaajan ja lennonjohdon puhelu eteni.