Sky News: Julia Skripal on pääsemässä pois sairaalasta

Uutiskanavan mukaan Julia Skripalin oli määrä lähteä sairaalasta jo maanantaina, mutta vahvistusta lähdölle ei ole toistaiseksi saatu.

Sergei ja Julia Skripalia on hoidettu myrkytyksen jälkeen Salisburyssa sijaitsevassa sairaalassa.

Myrkytyksestä Britanniassa toipuva venäläisen ex-vakoojan Sergei Skripalin tytär Julia Skripal on pääsemässä pois sairaalasta, kertoo Sky News lähteisiinsä nojaten. Julia Skripal on toipunut yllättäen nopeasti, ja viime viikolla hän kykeni antamaan jo ensimmäisen julkisen lausuntonsa asiasta.

Sky Newsin mukaan Skripalin oli määrä päästä sairaalasta jo maanantaina, mutta varmistusta naisen hoidosta lähtemiselle kanava ei toistaiseksi ole onnistunut saamaan. Skripalia hoitaneiden lääkärien odotetaan tiedottavan asiasta tiistaina.

Myös BBC kertoo, että Julia Skripal olisi poistunut sairaalasta maanantaina.

Sergei Skripal on niin ikään osoittanut merkkejä toipumisesta. Hän ei ole enää kriittisessä tilassa, mutta hänen voinnistaan ei toistaiseksi ole tarkempia tietoja.

Maanantaina Julia Skripalin serkku Viktoria Skripal väitti Reutersin mukaan Venäjän televisiossa, että Julia Skripal olisi hakemassa poliittista turvapaikkaa. Naisen mukaan Skripal olisi kertomassa asiasta lähiaikoina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?