Uhkaava palo suomalaisten suosimalla alueella Fuengirolassa – ivalolainen Pekka näki savuavan tornitalon: ”Ihmiset olivat hädissään” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Uhkaava palo suomalaisten suosimalla alueella Fuengirolassa – ivalolainen Pekka näki savuavan tornitalon: ”Ihmiset olivat hädissään”

Sankka savu levisi tulipalosta Fuengirolan rantakadulle Espanjassa.

12.3.2018 13:30 | Päivitetty 12.3.2018 20:06

Suomalaisten suosimassa Espanjan lomakohteessa Fuengirolassa syttyi uhkaava tulipalo maanantaina.

Aiheesta kertoi aiemmin Fuengirola.fi. Lehden mukaan palopaikka sijaitsi Hotelli Las Palmerasin viereisessä rakennuksessa. Palopaikka sijaitsee Fuengirolan keskustassa aivan rantakadulla.

Ivalolainen 66-vuotias Pekka Jauhiainen näki maanantaina, miten suomalaisten suosimalla alueella syttyi tulipalo.

– Olimme lähdössä maanantaiaamuna bussilla Gibraltarille. Havaitsimme savun hajua. Otimme vaimoni Arjan kanssa otsalamput. Näimme parvekkeelta, miten viereisessä tornitalossa oli syttynyt tulipalo, hän kertoo Ilta-Sanomille.

– Viereisen talon ihmiset huusivat kovasti apua.

Hotellihuoneiden lisäksi rakennuksissa on myös paljon yksityisasuntoja. Osa alimmissa kerroksissa asuneista oli solminut lakanoita yhteen pelastautumista varten.

– Sankkaa savua levisi meidänkin taloomme ja sähköt olivat poikki. Palo oli saattanut alkaa sähkökaapin palamisesta, Jauhiainen kertoo.

Paikalliset viranomaiset eivät ole vielä kertoneet, loukkaantuiko palossa kukaan. Suomalaisten tiedossa ei ole, että kukaan olisi loukkaantunut.

– Paloautojen saapumiseen meni yllättävän kauan. Arvioisin sen kestäneen noin puoli tuntia. Näimme kadulle päästyämme, miten ihmiset olivat hädissään, Jauhiainen sanoo.

Juttua korjattu 12.3.2018 kello 20.06: Toisin kuin jutussa ja otsikossa ensin kerrottiin, tulipalo ei sattunut suomalaisten suosimassa hotellirakennuksessa, vaan viereisessä talossa, joka kuuluu samaan kokonaisuuteen. Talossa on yksityisasuntoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?