”Tämä muuttaa elämämme”, mies riemuitsi voitettuaan miljoonan – ei aavistanut sairauden edenneen jo murheellisen pitkälle - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

”Tämä muuttaa elämämme”, mies riemuitsi voitettuaan miljoonan – ei aavistanut sairauden edenneen jo murheellisen pitkälle

Kolme viikkoa sitten Donald Savastano osti miljoonan dollarin lottoarvan. Viime perjantaina hän kuoli aivo- ja keuhkosyöpään.

31.1.2018 18:33

– Totta puhuen tämä muuttaa elämämme, kommentoi Donald Savastano tammikuun alussa kaupassa, josta oli aikaisemmin ostanut miljoonan dollarin voittoarvan kymmenellä dollarilla.

Voitosta kuultuaan New Yorkin osavaltiossa Sidneyssä asuva Savastano suunnitteli ostavansa uuden kuorma-auton ja lähtevänsä lomille.

Suunnitelmiin tuli kuitenkin pian muutos. Viime perjantaina 52-vuotias Savastano kuoli sairaalassa vain 23 päivää sen jälkeen, kun hänestä oli tullut miljonääri.

Läheiset jäivät kaipaamaan hetken onnensa kukkuloilla voitosta ollutta ystäväänsä.

– Hän lähetti ystävänsä puhumaan minulle. Hän kertoi Donaldin olevan hyvin sairas, ja että hänellä on aivo- ja keuhkosyöpä, eikä hän selviäisi, kertoi Danielle Scott, joka työskentelee kaupassa, josta Savastano osti voittoisan arpansa.

Savastano oli syntyisin New Yorkin Queensistä ja hän opiskeli puusepäksi isänsä jalanjäljissä. Kotipaikassaan Sidneyssä hän oli tunnettu laadukkaasta työnjäljestään.

– Hän oli yrittäjä, eikä hänellä ollut vakuutusta. Hän oli ollut huonovointinen jo jonkin aikaa ja luulen, että hän meni lääkäriin voitettuaan rahaa, Scott sanoi Independentin mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?