Metsästyskoira ampui isäntänsä Venäjällä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Metsästyskoira ampui isäntänsä Venäjällä

Turma tapahtui Volga-joen rannalla sijaitsevassa Saratovissa.

Venäläismiehen metsästysretki sai murheellisen lopun, kun tämän oma koira laukaisi vahingossa aseen kohtalokkain seurauksin.­

22.1.2018 23:50 | Päivitetty 23.1.2018 5:21

64-vuotias venäläismies sai surmansa erikoisessa metsästysturmassa, kun hänen oma koiransa ampui omistajaansa kuolettavasti. Brittilehti Telegraph kertoo venäläisiin lähteisiin viitaten, että Sergei Terehoviksi tunnistettu 64-vuotias mies oli ollut metsästysreissussa veljensä kanssa hiljaisella alueella Saratovissa. Paikka sijaitsee Volga-joen tuntumassa.

Telegraph kertoo, että venäläisen uutissivuston Region 64:n mukaan Terehov oli juuri ennen turmaa mennyt päästämään kahta eestinajokoiraansa ulos Ladansa takakontista. Sivuston mukaan Terehovin kaksipiippuinen haulikko lepäsi tapahtumahetkellä hänen polveaan vasten niin, että piippu osoitti häntä itseään kohti.

Kun toinen koirista hyppäsi autosta isäntäänsä kohti, osui sen tassu vahingossa liipaisimelle ja haulit sinkoutuivat isännän keskivartaloon.

– Turmassa kuoli melko kokenut metsästäjä. Hän oli selvin päin ja aselupa oli kunnossa. Kyseessä oli onnettomuus, tapausta tutkinut viranomainen Alexander Galanin kertoi.

Brittilehden mukaan kuollut venäläismies oli ladannut sosiaaliseen mediaan useita metsästysaiheisia valokuvia, joiden perusteella hän vaikutti nauttivan erityisesti jänisten metsästämisestä.

Korjaus 23.1.2018 klo 5.20: Haulikko ei sinkoa luoteja, kuten jutussa ensin kerrottiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?