Ulkomaat

Poliisi kaipaa tietoa suomalaisen Riinan liikkeistä Edinburghissa – jätti tavaransa lentokentälle ja katosi

Julkaistu: , Päivitetty:

Suomalainen naisturisti on ollut kateissa Skotlannissa neljän vuorokauden ajan.
Suomalaista naisturistia etsitään Skotlannissa. Edinburghin poliisi julkaisi kymmenen aikaan lauantaina illalla Suomen aikaa Facebook-sivullaan kaksi kuvaa suomalaisesta Riina Elisabeth Sjögrenistä.

Sjögren, 38, lähti Edinburghin lentokentältä tiistaina 9. tammikuuta hieman ennen iltayhdeksää. Poliisin mukaan Sjögren jätti tavaransa lentokentälle ja jätti ostamansa lentolipun käyttämättä. Lennon määränpäätä poliisi ei kerro.

Tämän jälkeen Sjögrenin kerrotaan matkustaneen takaisin Edinburghin keskustaan ratikalla, joka saapui York Place -kadun raitiovaunupysäkille 22.20 paikallista aikaa. Tämän jälkeen naisesta ei ole havaintoja.

Poliisin mukaan Sjögren on noin 168 senttiä pitkä. Ilta-Sanomiin yhteyttä ottaneen Sjögrenin ystävän mukaan Sjögren kuitenkin olisi alle 160-senttinen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hänellä on harteille asti ulottuvat, ruskeat hiukset ja hän käyttää silmälaseja. Poliisi pyytää kaikkia Sjögrenin liikkeistä jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin kiireettömään hätänumeroon 101 tai Sjögreniä ilmoittautumaan itse.


Ulkoministeriön mukaan asia on tiedossa ja hoidossa. Kadonneen naisen nimen kirjoitusasua tai mitään muutakaan ei ulkoministeriön viestinnästä Ilta-Sanomille kommentoitu.

Edinburghin poliisi on kirjannut nimeksi Sjogren, mutta ainakaan Väestörekisterikeskuksen mukaan Sjogreneita ei Suomessa asu.

Lisätty tietoa Sjögrenin pituudesta.