Ulkomaat

Eläkeläismies katosi jäljettömiin Britanniassa vuosia sitten – nyt tytär marssi poliisiasemalle kertomaan isän kohtalon

Julkaistu:

Britannia
Brittilehdistö on seurannut tiivisti karmeaa henkirikostapausta. 63-vuotiaan naisen uskotaan surmanneen isänsä ja haudanneen puutarhaan yli vuosikymmen sitten.
Kahdeksankymppinen eläkeläismies Kenneth Coombes katosi arviolta 10–15 vuotta sitten. Naapurit eivät vain enää nähneet miestä kotipihallaan, eivätkä he kehdanneet kysyä miehen aikuiselta tyttäreltä, minne mies oli mennyt.

Katoamistapaus on kenties nyt ratkennut. Daily Mailin mukaan miehen tytär Barbara Coombes, nyt 63, marssi poliisiasemalle ja tunnusti surmanneensa isänsä vuosia sitten ja haudanneensa ruumiin puutarhaan.

Suur-Machesterin poliisi teki viikon alussa etsinnän Coombesin kotiin ja pihalle, ja paritalon takana sijaitsevasta puutarhasta kaivettiin ylös miespuolisen ruumiin jäänteet. Kunnosta päätellen ruumis on ollut puutarhahaudassaan vähintään kymmenen vuotta.

Miehen uskotaan olevan hyvin todennäköisesti Kenneth Coombes, vaikka virallista varmistusta asiasta ei ole vielä saatu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Asiasta ovat kertoneet Daily Mailin lisäksi muun muassa Mirror, The Sun ja Manchester Evening News.

Väitti hoitavansa isää kotona

Rikospaikka sijaitsee Stockportin kupeessa Suur-Manchesterin alueella.

Kenneth Coombesista ei koskaan tehty virallista katoamisilmoitusta, sillä hänen tyttärensä väitti viranomaisille hoitavansa isää kotona.

Siksi Barbaraa epäillään murhan ja hautarauhan rikkomisen myös petoksesta, sillä hän on hankkinut taloudellisia etuuksia isänsä nimeä käyttäen.

Naapurusto muistaa ankaran isän

Naapurusto on ollut tapauksesta järkyttynyt. He kuvailevat harmaahiuksista Barbaraa hiljaiseksi ja varautuneeksi, joka oli kuitenkin tuttu näky Matlock Roadilla kävelyttäessään koiraansa.

Aiemmin Coombesien naapurissa asunut Terry Sever, 70, kertoi Sunille, että Barbara valitti usein isänsä olevan ankara ja kova mies.

– Hän kertoi minulle, että aina kun hänen isänsä halusi katsoa olohuoneessa televisiota, hänen ja hänen tyttärensä oli mentävä toiseen huoneeseen.

Kelly Forster, 29, kertoo leikkineensä pienenä paljon Barbaran lapsen kanssa.

– Leikimme aina puutarhassa. On pelottavaa ajatella sitä nyt, sanoi Forster Sunille.