Järkyttävä löytö gurun luokse tehdyssä ratsiassa: Parisataa naista löytyi lukittuna kätkettyjen sellien labyrinttiin

Delhin poliisi teki tiistaina intialaisen kansalaisjärjestön pyynnöstä kotietsinnän paikallisen uskonnollisen johtajan ylläpitämään oppilaitokseen. Tulos järkytti.

Delhin poliisi teki aikaisemmin kuluvalla viikolla järkyttävän löydön kaupungin luoteisosasta. Kuvituskuva.

22.12.2017 2:34

Poliisi on löytänyt aiemmin tällä viikolla Intian Delhissä tehdyn ratsian yhteydessä kaupungin luoteisosasta ”hengellisen yliopiston”, jossa on pidetty jopa paria sataa naista ja lasta järkyttävissä olosuhteissa lukkojen takana.

Aiheesta uutisoivan brittilehti Guardianin mukaan naisia ja lapsia on pidetty lukittuna linnoitukseksi kuvaillun nelikerroksisen rakennuksen sisällä piilleessä kätkettyjen sellien labyrintissä.

Viranomaiset saivat rakennuksesta vihiä, kun paikallinen kansalaisjärjestö oli tehnyt ilmoituksen naisten ja lasten pitämisestä eläimellisissä olosuhteissa. Ilmoitus osoittautui paikkansapitäväksi.

– Se oli kuin linnoitus. Kun pääsimme sisälle, pystyimme kävelemään vain neljä askelta seuraavaksi vastassa olleelle metalliportille, sitten taas viisi askelta seuraavalle lukitulle portille.

Poliisit löysivät sokkelosta useita naisia ja lapsia, joiden kerrotaan vaikuttaneen huumatuilta. Osa heistä vastusti paikalle saapunutta virkavaltaa.

Uskonnollisiin tarkoituksiin käytetyn rakennuksen arvioidaan olleen toiminnassa noin 25 vuotta. Rakennuksesta löytyi runsaasti ruiskuja sekä huumausaineita, joita epäillään tarjotun labyrinttiin kätketyille naisille.

Sokkelot kätkivät uumeniinsa myös lukuisia eroottissävytteisiä kirjeitä, jotka oli osoitettu rakennuksen toiminnasta vastanneelle, uskonnollista toimintaa harjoittaneelle gurulle.

Ilmoituksen oppilaitoksesta tehnyt kansalaisjärjestö kertoo auttaneensa yhtä rakennuksesta pakenemaan päässyttä nuorta tyttöä. Hän on väittänyt joutuneensa raiskatuksi ennen pakenemistaan.

The Guardian uutisoi, että shokeeraavista olosuhteista huolimatta monet viranomaisten löytämistä naisista kieltäytyivät poistumasta rakennuksesta ja kertoivat olevansa paikalla vapaasta tahdostaan.

Itseoppinut guru on määrätty oikeuden kuultavaksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?