Merja

Ulkomaat

Järkyttävä löytö gurun luokse tehdyssä ratsiassa: Parisataa naista löytyi lukittuna kätkettyjen sellien labyrinttiin

Julkaistu:

Intia
Delhin poliisi teki tiistaina intialaisen kansalaisjärjestön pyynnöstä kotietsinnän paikallisen uskonnollisen johtajan ylläpitämään oppilaitokseen. Tulos järkytti.
Poliisi on löytänyt aiemmin tällä viikolla Intian Delhissä tehdyn ratsian yhteydessä kaupungin luoteisosasta ”hengellisen yliopiston”, jossa on pidetty jopa paria sataa naista ja lasta järkyttävissä olosuhteissa lukkojen takana.

Aiheesta uutisoivan brittilehti Guardianin mukaan naisia ja lapsia on pidetty lukittuna linnoitukseksi kuvaillun nelikerroksisen rakennuksen sisällä piilleessä kätkettyjen sellien labyrintissä.

Viranomaiset saivat rakennuksesta vihiä, kun paikallinen kansalaisjärjestö oli tehnyt ilmoituksen naisten ja lasten pitämisestä eläimellisissä olosuhteissa. Ilmoitus osoittautui paikkansapitäväksi.

– Se oli kuin linnoitus. Kun pääsimme sisälle, pystyimme kävelemään vain neljä askelta seuraavaksi vastassa olleelle metalliportille, sitten taas viisi askelta seuraavalle lukitulle portille.
Poliisit löysivät sokkelosta useita naisia ja lapsia, joiden kerrotaan vaikuttaneen huumatuilta. Osa heistä vastusti paikalle saapunutta virkavaltaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uskonnollisiin tarkoituksiin käytetyn rakennuksen arvioidaan olleen toiminnassa noin 25 vuotta. Rakennuksesta löytyi runsaasti ruiskuja sekä huumausaineita, joita epäillään tarjotun labyrinttiin kätketyille naisille.

Sokkelot kätkivät uumeniinsa myös lukuisia eroottissävytteisiä kirjeitä, jotka oli osoitettu rakennuksen toiminnasta vastanneelle, uskonnollista toimintaa harjoittaneelle gurulle.

Ilmoituksen oppilaitoksesta tehnyt kansalaisjärjestö kertoo auttaneensa yhtä rakennuksesta pakenemaan päässyttä nuorta tyttöä. Hän on väittänyt joutuneensa raiskatuksi ennen pakenemistaan.

The Guardian uutisoi, että shokeeraavista olosuhteista huolimatta monet viranomaisten löytämistä naisista kieltäytyivät poistumasta rakennuksesta ja kertoivat olevansa paikalla vapaasta tahdostaan.

Itseoppinut guru on määrätty oikeuden kuultavaksi.
Näitä luetaan!
 • Juuri nyt
 • Päivä
 • Viikko
 1. 1

  Kommentti: SM-liigalta karmea emämunaus – sivuutti Veini Vehviläisen käsittämättömällä tavalla

 2. 2

  Oululainen Jaana, 36, kyllästyi ylipainoon ja sydänoireisiin – pudotti 25 kiloa vuodessa: järisyttävä muodonmuutos lyö ällikällä

 3. 3

  Aikuisviihdeura on arka paikka Game of Thrones -tähdelle – kysymys sai näyttelijän säpsähtämään: ”Haastattelu päättyy nyt tähän”

 4. 4

  Atte, 18, asuu hotellissa: ”Aika kiva, että siivooja vaihtaa lakanat”

 5. 5

  Lasse Kukkoselta koskettava ele Veini Vehviläiselle – ”Meidän pukukopissa on ihmisen hyvä olla”

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Äärimmäisen lihaksikas Anna, 29, haluaa raskaaksi – lapsen esteenä on vain yksi ongelma: ”Sehän ei ole mitenkään poikkeavaa”

 2. 2

  Kärpät on Suomen mestari! Tappara kaatui trillerissä

 3. 3

  Metromatkustajan salakuvaus kostautui nololla tavalla: supermalli julkaisi hillittömän vastaiskun – ”Tämä on paras juttu, joka olen nähnyt”

 4. 4

  25-vuotiaan päänsärkyä ei otettu vakavasti – kuoli aivokasvaimeen

 5. 5

  Sarjakakkaaja kiusaa uimahallia Oulussa, jättää tuotoksiaan isoon altaaseen – sarjakiuaspissaaja saatiin jo kiinni

 6. Näytä lisää
 1. 1

  Ruotsalainen huippu-DJ Avicii on kuollut 28-vuotiaana

 2. 2

  Tällainen on Aviciita piinannut vakava sairaus – voi iskeä jo rankasta kertajuomisesta

 3. 3

  Monen kammoksuma muotivillitys saapui myös uikkarityyliin – tätä ei ole totuttu rannalla näkemään

 4. 4

  Kaunarit-Brooke, 56, on timanttisessa bikinikunnossa – julkaisi kuvan maratonien koulimasta vartalostaan

 5. 5

  Stand up -koomikko vitsaili Sara Siepin työstä tv:ssä – Roope Salminen raivostui: ”Mitä v****a sä tiedät?”

 6. Näytä lisää