Roskiksia lentokentällä kaivellut koditon käveli ulos 300 000 euron rahasäkkien kanssa – ” Luulimme, että sen täytyi olla joku juoni”

Ranskan poliisi etsii noin 50-vuotiasta miestä, joka katosi kahden rahakassin kanssa vime perjantaina.

Mittavan rahavarkauden kohteeksi joutuneen Loomis-yhtiön toimisto sijaitsee Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalla. Kuvassa lentokentän tuloaula.

14.12.2017 5:48

Käteisen rahan kuljetuksiin ja käsittelyyn erikoistuneen Loomis-yhtiön toimistosta katosi viime perjantaina 300 000 euroa Pariisissa. Rahojen katoamista selvittävät poliisit rupesivat käymään läpi Charles de Gaullen lentokentällä sijaitsevan toimiston läheisyydessä olevia valvontakameroita, ja niiden nauhoilla näkyi roskiksia kaiveleva mies.

France 24:n mukaan poliisit tunnistivat noin 50-vuotiaan miehen yhdeksi lentokentän läheisyydessä elävistä kodittomista. Valvontakameran nauhalla näkyi, kuinka mies kokeili roskisten läheisyydessä ollutta toimiston ovea.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä ovi ei ollut lukittuna, ja sisälle mennyt mies käveli hetken kuluttua ulos kaksi rahakassia käsissään. Sen jälkeen häntä ei olla nähty.

– Ensin luulimme, että sen täytyi olla joku juoni, mutta näyttää kuitenkin siltä, että kyseessä oli vain tuuri. Se on uskomatonta, nimettömänä esiintynyt poliisilähde kertoi AFP:lle.

Le Parisien -lehden mukaan mies näytti videolla yllättyneeltä, kun ovi avautui hänen työntäessä sitä. Rikoksen lehdelle vahvistanut poliisin tutkija kutsui tapausta ”täydelliseksi rikokseksi”.

BBC:n mukaan poliisin nyt etsimä koditon mies jätti jälkeensä salkun, josta ei kuitenkaan löytynyt minkäänlaisia viitteitä hänen henkilöllisyydestään.

– Tämä oli todella melko sattumanvaraista. Tämä koditon mies hyötyi olosuhteiden yhdistelmästä ja onnistui hankkimaan itselleen valtavan joululahjan, Le Parisienille puhunut poliisilähde totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?