Ulkomaat

Video: Mies asetti itsensä vaaraan Kalifornian metsäpaloissa – pelasti pienen kanin liekkien keskeltä

Julkaistu:

Kanin pelastanut mies ei halunnut antaa kuvaajalle haastattelua, mutta sosiaalisessa mediassa hänelle sovitellaan jo sankarin viittaa.
Tuntematon mies on noussut sankariksi pelastettuaan villikanin liekeiltä metsäpalojen riivaamassa Kaliforniassa. Tapahtunutta todistivat Tyynenmeren rannikkoa pitkin kulkevalla Pacific Coast -maantiellä autoilleet ihmiset, ja se tallentui myös paikalle sattuneen kuvaajan kameraan.
  • Tilanteesta kuvattu video on nähtävissä tämän jutun yläosassa.
Silminnäkijöiden mukaan kani säntäili ensin liikenteen seassa, minkä jälkeen se ryntäsi liekeissä olleelle pientareelle. Huppariin ja shortseihin pukeutunut mies pysäytti autonsa tien sivuun ja säntäsi kanin perään.

Videolla mies näyttää paikoin epätoivoiselta yrittäessään napata liekkien seassa ryntäilevää kania kiinni. Hetken päästä kani kuitenkin juoksee pois liekkien keskeltä, ja mies onnistuu nappaamaan sen syliinsä.


Miehen henkilöllisyys ei ole asiasta uutisoineiden tv-kanavien tiedossa, eikä hän kuvaajan mukaan myöskään suostunut kommentoimaan tekoaan kameran edessä. Sosiaalisessa mediassa tuntemattomalle miehelle on ehditty jo sovitella sankarin viittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Jos tunnet tarvetta palauttaa uskosi ihmisyyteen, katso vain tämä video villikania tulipalosta pelastavasta miehestä, kommentoi muun muassa Robby Starbuck -niminen Twitterin käyttäjä.

– Kaikki sankarit eivät pukeudu viittaan, kirjoitti toinen Twitterissä videon jakanut.

Useiden päivien ajan osavaltion eteläosissa levinneet palot ylsivät keskiviikkona Los Angelesin rikkaiden asuttamalle Bel Airin alueelle. Lue aiheesta lisää täältä.

Kaikkiaan 230 000 ihmistä on joutunut jättämään kotinsa. Palojen ei ainakaan toistaiseksi tiedetä vaatineen ihmishenkiä, mutta aiemmin kerrottiin yhden liekkejä paenneen autoilijan kuolleen liikenneonnettomuudessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt