Sydney, 24, lähti Tinder-treffeille – ruumis löytyi kaksi viikkoa myöhemmin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Sydney, 24, lähti Tinder-treffeille – ruumis löytyi kaksi viikkoa myöhemmin

Tapaukseen liittyen on otettu kiinni kaksi henkilöä, jotka ovat sosiaaliseen mediaan jakamillaan videoilla vannoneet syyttömyyttään.

5.12.2017 23:47

Nebraskalainen Sydney Loofe, 24, ilmoitettiin kadonneeksi 16. marraskuuta, kun hän ei saapunut työvuoroonsa kaupan kassalle Lincolnissa sovittuun aikaan. Hän oli viimeisessä Snapchat-viestissään kertonut olleensa valmiina treffeille, jotka hän oli sopinut deittisovellus Tinderissä naisen kanssa.

Loofen perhe kertoi maanantai-iltana Facebookissa, että nainen on löytynyt kuolleena. Myös Antelopen piirikunnan sheriffi vahvisti myöhemmin, että Loofe löydettiin kuolleena maanantaina iltapäivällä. Liittovaltion poliisi FBI ja Nebraskan viranomaiset ovat auttaneet Lincolnin poliisia etsinnöissä.

24-vuotias Sydney Loofe ilmoitettiin kadonneeksi, kun hän ei saapunut työpaikalleen 16. marraskuuta. Poliisi uskoo löytäneensä naisen ruumiin maanantaina iltapäivällä.­

Lincoln Journal Star -lehti kertoo, että poliisipäällikkö Jeff Bliemeister vahvisti tiistaina tiedotustilaisuudessa epäilevänsä, että kyseessä on henkirikos. Ruumis löytyi syrjäiseltä seudulta Clay Countyn alueelta, mistä poliisi osasi Bliemeisterin mukaan etsiä Loofea ”digitaalisen jäljen” perusteella. Löytöpaikkaa poliisi on kuvaillut avoimeksi alueeksi.

Viranomaiset ovat nimenneet kaksi henkilöä, joiden uskotaan liittyvän jollakin tapaa Loofen katoamiseen. He ovat 51-vuotias Aubrey Trail ja 23-vuotias Bailey Boswell. Daily Beastin mukaan Boswell oli käynyt treffeillä Loofen kanssa samalla viikolla ennen katoamista.

Poliisi tahtoo jatkaa Aubrey Trailin kuulusteluja. 51-vuotias Trail on vannonut nettivideoillaan, ettei ole ikinä tappanut ketään tai tekisi pahaa naiselle.­

Loofe ja Boswell olivat tavanneet Tinderin kautta. Huffington Post kertoo, että Loofe nähtiin viimeisen kerran elossa Boswellin seurassa ja myös Boswell on myöntänyt olleensa Loofen seurassa muutamia tunteja ennen tämän katoamista.

Trail ja Boswell julkaisivat viime keskiviikkona videon Facebook-ryhmässä, jonka Loofen sukulaiset olivat perustaneet naisen etsintöjä varten. Videolla kaksikko kiisti sekaantuneensa Loofen katoamiseen.

– He jahtaavat meitä kuin koirat, Trail sanoi videolla.

23-vuotias Bailey Boswell oli käynyt treffeillä Sydney Loofen kanssa samalla viikolla ennen katoamista. Hän on myös myöntänyt tavanneensa naisen uudestaan juuri ennen tämän katoamista.­

Myös toisella, viime perjantaina julkaistulla videolla hän sanoo, ettei ole koskaan tappanut ketään tai voisi satuttaa naista. Boswell puhui puolestaan videolla kaksikon naapurissa asuvasta miehestä, jonka uskoo väittäneen poliisille, että Loofen puhelin olisi haudattu Boswellin ja Trailin pihalle.

Viranomaiset kuitenkin kiinnostuivat Trailista, koska Loofen kännykän viimeinen signaali oli peräisin tämän kotikulmilta Wilberista ennen kuin puhelimen virta katkaistiin. Poliisipäällikkö Bliemeister sanoi, ettei kiinniotettuja syytetä vielä mistään, mutta Trailin kuulusteluja tapaukseen liittyen aiotaan jatkaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?