Harvinaisen härski näky taivaalla – Yhdysvaltain laivasto närkästyi lentäjän tempusta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Harvinaisen härski näky taivaalla – Yhdysvaltain laivasto närkästyi lentäjän tempusta

Yhdysvaltain laivasto on jyrähtänyt ”täysin tuomittavaksi”, kun heidän yliäänikoneensa piirsi taivaalle jättimäisen peniksen.

EA-18G Growler -koneita kuvituskuvassa.

18.11.2017 1:39

Laivaston lentokone lensi muutaman silmukan korkealla Washingtonin osavaltion taivaalla Yhdysvaltain länsirannikolla torstaina iltapäivällä. Kirkkaalle taivaalle piirtyi koneen pakokaasun tiivistymisjuovista selkeä, jättimäinen penis.

Useat maassa olivat pistivät nauraen merkille taivasfalloksen ja kuvat siitä lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa.

– Kun se viimeisteli pallukat kuvion perään, niin tiesin mitä se esittää ja aloin nauraa, kommentoi Ramone Duran Seattle Times -lehdelle.

KREM 2 -kanavalle puhunut perheenäiti sen sijaan kertoi närkästyneensä, koska oli joutunut selittämään lapsille, mitä taivaalle oli juuri piirtynyt.

Laivaston Whidbey Islandin lentotukikohdan komentajat eivät kuitenkaan virallisesti nähneet asiassa naureskeltavaa ja ovat määränneet käynnistettäväksi tutkinnan.

Tukikohdan tiedottajan mukaan kyseinen kone oli EA-18G Growler. Se on Suomenkin ilmavoimien käyttämään Hornet-hävittäjälinjaan pohjautuva kaksipaikkainen erikoisversio, jota käytetään elektroniseen sodankäyntiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?