Ulkomaat

Iskikö ”Tampan sarjamurhaaja” jälleen? – Kadulta löytyi jo neljäs yön pimeydessä kuoliaaksi ammuttu ihminen

Julkaistu:

Yhdysvallat
Poliisi tutkii ”epäilyttävää kuolemaa” ainakin toistaiseksi siitä lähtökohdasta, että se liittyy aiempiin, lokakuussa sattuneisiin tapauksiin.
Aikuisen miehen kuoliaaksi ammuttu ruumis löytyi varhain tiistaiaamuna kadulta Floridan Tampassa, kertoo CBS News. Surmapaikka on samassa Seminole Heighthsin kaupunginosassa, jossa tapahtui viime kuussa kahden viikon sisällä kolme vastaavaa, ampumalla tehtyä murhaa. Lue IS:n aiempi juttu aiheesta täältä.


Murhat ovat herättäneet paikallisten keskuudessa pelkoa öisillä kaduilla vaanivasta sarjamurhaajasta. Poliisi ei ole puhunut suoraan sarjamurhista, mutta uskoo tapausten liittyvän toisiinsa.

Tampan poliisi kertoi tiedotteessaan tutkivansa ”epäilyttävää kuolemaa”. Poliisin mukaan on liian varhaista sanoa, liittyykö tuore tapaus lokakuussa tehtyihin murhiin, mutta toistaiseksi tutkinnassa oletetaan näin.


Paikallisen WFLA-kanavan mukaan poliisit kehottivat Seminole Heightsin asukkaita tiistaiaamuna pysymään sisätiloissa, sillä tappajan pelättiin yhä liikkuvan alueella. Rikospaikka on vain muutaman korttelin päässä muistopaikasta, jonne ihmiset ovat vieneet kukkia aiempia uhreja kunnioittaakseen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kolmannen kuoleman jälkeen poliisi julkaisi valvontakameran videon rikospaikan liepeillä liikkuneesta miehestä, jota etsitään ”tutkinnan kannalta kiinnostavana henkilönä”.


– Emme sano, että tämä henkilö on epäilty. Uskomme, että tämä henkilö näki tai kuuli jotakin, joka voi olla avain näiden murhien ratkaisemiseen, poliisi kertoi videon julkaisun yhteydessä.

Surmaajan löytämiseen johtavasta vihjeestä on luvattu 35 000 dollarin (noin 30 000 euron) palkkio. Alla poliisin julkaisema ilmoitus, jossa yleisöltä pyydetään vihjeitä tapauksiin liittyen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt