Lentokone joutui tekemään hätälaskun, kun vaimolle paljastui aviomiehen pettäminen

Pettäminen paljastui naiselle, kun tämä kirjautui miehensä puhelimelle käyttämällä nukkuvan miehensä sormenjälkeä tunnistautumiseen.

Lentoyhtiö Qatar Airways ei kommentoinut tapausta tarkemmin matkustajien yksityisyyteen vedoten, mutta viranomaiset vahvistivat tiedon The Times of Indialle.

8.11.2017 9:21

Päihtynyt iranilaisnainen aiheutti Qatar Airwaysin lennolla Dohasta Balille niin ison perheriidan, että kone joutui sunnuntaina tekemään hätälaskun Chennaihin.

Välikohtauksesta kertovan The Times of Indian lähteiden mukaan naiselle oli käynyt lennolla ilmi, että aviomies on pettänyt häntä. Lehti kertoo, että nainen oli päässyt tutkimaan nukkuvan miehensä puhelimen sisältöä käytettyään miehen sormea sormenjälkitunnisteella.

Lehden mukaan nainen oli ajautunut riitaan paitsi miehensä kanssa, mutta käyttäytynyt huonosti myös matkustamon henkilökuntaa kohtaan, kun henkilökunta oli yrittänyt rauhoitella naista. Kärhämä kävi lopulta niin rajuksi, että lentäjä päätti laskeutua Intian Cheannaihin ja poistaa iranilaisperheen lentokoneesta.

Viranomaiset vahvistavat The Times of Indialle, että Qatar Airwaysin lento QR962 Dohasta Balille laskeutui 5. marraskuuta Chennaihin. Viranomainen vahvistaa myös, että koneesta poistettiin juovuksissa ollut nainen, tämän aviomies ja lapsi, jotka olivat kaikki Iranin kansalaisia. Lausunnon mukaan perhe naisen pään selvittyä ohjattiin Chennaista toisella lennolla Kuala Lumpuriin, josta he jatkoivat matkaansa.

Lentoyhtiöstä puolestaan kieltäydyttiin kommentoimasta tarkemmin tapahtumien luonnetta matkustajien yksityisyyteen vedoten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?