Brittilehti: Madeleine McCannin tapauksen tutkinnassa uusi käänne – poliisi käänsi katseen Bulgariaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Brittilehti: Madeleine McCannin tapauksen tutkinnassa uusi käänne – poliisi käänsi katseen Bulgariaan

The Sunin mukaan tutkijat haluaisivat kuulla tuomitun pedofiilin leskeä.

Madaleine McCann, 3, katosi Praia Da Luzissa Algarvessa 3. toukokuuta 2007.­

5.11.2017 2:34

Koko maailmaa kuohuttaneen Madeleine McCannin katoamistapauksen poliisitutkinnassa on tapahtunut uusi käänne, uutisoi brittilehti The Sun verkkosivuillaan.

Tutkijat ovat nyt matkustaneet Bulgariaan etsimään tuomitun pedofiilin leskeä, joka saattaa olla tärkeä henkilö tutkinnan kannalta.

Pariskunnan tiedetään työskennelleen kotiapulaisina lähellä lomahuoneistoa, josta kolmevuotias Madeleine katosi Algarvessa vuonna 2007. Paikalliset ilmoittivat heistä aikanaan poliisille, mutta vihjeeseen tartuttiin vasta siinä vaiheessa, kun Scotland Yard kävi lausuntoja uudelleen läpi.

– Heidän osallisuudestaan ei ole näyttöä, mutta olisi hyvä sulkea heidät pois tutkinnasta, lähde sanoo lehdelle.

Silminnäkijät havaitsivat violettiin pukeutuneen naisen lähellä Praia da Luzissa sijaitsevaa Ocean Clubia, jossa McCannit majoittuivat. Vanhemmat Kate ja Gerry McCann olivat katoamishetkellä syömässä illallista läheisessä tapasbaarissa.

Kate McCann palasi tarkistamaan lapset noin iltakymmeneltä huomaten, että Madeleine oli kadonnut. Äiti oletti välittömästi, että hänen lapsensa on kidnapattu.

Madeleine olisi nyt 14-vuotias. Tai on – riippuen siitä, uskooko tytön olevan yhä elossa.

Kate ja Gerry McCann esittelivät vuonna 2012 kuvaa siitä, miltä Madeleine olisi voinut näyttää 9-vuotiaana.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?